Více dětí - jaké auto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
12.9.13 22:10

@Antonie Bolavá No mě by se taky líbilo nové, ale ta cena je fakt nad limitem. Já mám ještě požadavek, automat a tím se výběr taky docela zúžil :roll: A parkování se taky děsím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.9.13 22:12

Já se asi zamilovala do toho Viana :srdce: Tak třeba se mi o něm bude aspoň zdát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.9.13 22:18

Citroen grand picasso. 7 místné, pokud je jedna sedačka sklopená, vejde se i dvojčecí kočár na stojáka. Ale teda s dalšíma věcma blbý… Buď máš sedadla nebo velký kufr. Ale 3 velké autosedačky vedle sebe ok. chce to střešní box na víc krámů…
A parkovací sensory to má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.9.13 22:20

@Sufik mám klasický Picasso a i Grand je pro nás malý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.9.13 22:38

@Antonie Bolavá Takže prý Hyundai H1, Opel něco - a když jsem nadhotila ten mercedes, tak opáčil Volkswagen Caravela long (dlouhá verze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.9.13 22:38
@Antonie Bolavá píše:
jestli je to to, jak jsi dávala ten odkaz, tak tam bylo 6 sedaček (počítám, že snad se dá dát i sedm), ale tak malý kufr, že bych tam kočárek nenacpala ani omylem, natož ještě nějaké zavazadlo. Kdybych chtěla větší kufr, tak jsi psala jedině vyndat sedačky, ne? Ale to právě nemůžu
…koukám, že jsem vložila nesprávný odkaz, googlila jsem a vložila 6-místné MPV 8o - tak to jsem ani netušila, že takové jsou…
V případě 7 sedaček je kufr nic moc, na dovču ani náhodou :? Pokud chceš vložit do kufru jen pár zavazadel nebo golfky, tak není problém.
Teeeda, to mě ani nenapadlo, že v případě 4 dětí je to, holt, problém :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
12.9.13 23:25

Ahoj, mám čtyři děti, dvojčata, dvojčatový kočár, Jezdím Fordem Galaxy. Auto má sedmou řadu plnohodnotných sedaček, složených v kufru. Jezdím nejčastěji pouze s dvojčatama, sedačky mám sklopené a do kufru najíždím s rozloženým EW. Musím ho v závěrečné fázi trochu přisložit, ale hlavně nezvedám ho. Dvojčatový golfáč tam házím bez problému rozložený. V plné sestavě, jezdíme málokdy, na místo sedmé sedačky se vejde složený EW, tašky za šestou sedačku, ale nic moc, pak leda na klín. Při všech sedačkách, se za ně vejde složený golfáč. Na dovolenou s tou největší rakví. A starší děti jezdí vlakem atd. naštěstí je to pro ně atrakce, tak nemusíme je dvěma autama. U aut této kategorie, je třeba si rozmyslet, zda má sedmá řada být plnohodnotná či ne (Scenic), zda se mají sedačky v sedmé řadě vyndavat z auta, nebo se mají skládat do kufru, některé z těchto aut nemá v druhé řadě ve prostřed pětibodový pás, ale jen dvoubodový. Pokud bych se mohla znovu rozhodnout, vybrala bych si pěkného WW Transportera, Ale do toho jsem musela dozrát, hrozně jsem ho nechtěla. Kromě prostoru, je i předním oknem vidět na kapotu, tak se lépe parkuje. Dneska jsem parkovala, a pípaly na mě všechny čtyři senzory, další zvuk, že jsem se odpoutala, další mě varoval před prázdnou nádrží a děti hulákali. Ještě teď mě s toho škube oko. Snad jsem trochu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.9.13 06:00
@Damael píše:
@Antonie Bolavá Takže prý Hyundai H1, Opel něco - a když jsem nadhotila ten mercedes, tak opáčil Volkswagen Caravela long (dlouhá verze).

ten VW je pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
13.9.13 07:28
cecillka píše: … Pokud bych se mohla znovu rozhodnout, vybrala bych si pěkného WW Transportera, ale do toho jsem musela dozrát, hrozně jsem ho nechtěla …

Toho jsem chtěl už před deseti lety, měli jsme jednoho ve firmě a jezdilo se s ním luxusně.
Možná teda nakonec vyberu radši tohle než Forda Galaxy. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
13.9.13 07:56

VW jsme řešili také, ale pro rodinu mi přijde lepší Multivan, ten Transporter je spíš pracovní dodávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
13.9.13 08:02

@dari74
Ano to máš pravdu, on vlastně Transportér myslím ani nemá tolik sedadel, vím že ten co jsme ho měli v práci, tak měl jen dvě sedadla vpředu a tři v zadu, zbytek už byl na zavazadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.9.13 08:59

Hmm, už je to krabice, ale se čtyřmi dětmi se asi fakt nic jiného už nedá, prostoru je tam teda jako na letišti :lol:

https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
13.9.13 09:02
@Heineken píše:
@dari74
Ano to máš pravdu, on vlastně Transportér myslím ani nemá tolik sedadel, vím že ten co jsme ho měli v práci, tak měl jen dvě sedadla vpředu a tři v zadu, zbytek už byl na zavazadla.

Jo jo přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.9.13 20:51

Holky, asi to není transporter, protože jsem si dodneška myslela, že každá krabice od VW se jmenuje transporter. Tak se opravuji, brala bych mít VW krabici :D
Viděla jsem jednu, černou, s černými okny, majitelka měla druhou a třetí řadu otočenou proti sobě a byl tam stoleček, říkala že děti něco hrály. Moc se mě to líbilo. A vzadu jí stál rozložený monokočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.9.13 21:29

@Heineken transoprtera asi ne, dozvěděla jsem se tu, že ne každá krabice se tak jmenuje :idea:. Ale na netu jsem viděla černé VW krabice v kůži a byly nádherné, a asi i pěkně drahé. Jezdím Galaxy i S-maxem, četla jsem, že o obou uvažuješ, jestli potřebuješ nějaké porovnání, ráda pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí