Více plodové vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
8.7.22 05:47

@D284 Ahojky.Nu dneska ráno v 8 mám nástup do porodnice..Budou vyvolávat porod.37tt.
Malej je dle UTZ v pořádku. Ale malej ma i větší odhadovanou váhu a skáče mi trochu tlak tak nechtějí riskovat…A taky kvůli té vodě nu… ;)
Tak začínám být lehce nervózní jelikož nevím co mě čeká a jak dlouho to bude trvat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.7.22 08:26

@Tereza2609 mě trval porod 3 dny a zvládla jsem to :srdce: věřím ze i ty to budeš mít vše v pořádku a bude malej brzo u tebe ❤️️😍 opatruj se a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.7.22 12:06

@D284 Nakonec mě pustilo domu že až v pondělí… :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.7.22 20:48

@Tereza2609 tak ti držím moc palce.. přes víkend si dej relax :srdce: hoď si nožky nahoru :srdce: a v pondělí držím pěstičky ať jste s malým co nejdříve spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.22 09:49

Krásný den Všem.. :)
Tak uz jsem hospitalizovaná a čeká mě tabletky… :mrgreen: :zed: Mám hrozny strach…Říká se, že při Vyvolávání to bolí víc.
Nicméně na UTZ mi doktor řekl tam.je o trochu méně vody než minule.Coz je dobre ale pořád ji je tam hodně.
Zaludek má malej plný. Ale říkal že tam trochu vidí dilataci tracniku.
Máte některá zkušenost? A dopadlo to nakonec dobře? On teda říkal že to nemusí být…Ze to může být jak pije vodu a voda jak ji je tam moc může mít jinou barvu.
Na nwtu sem se dočetla že to u spoustu děti dopadlo dobře. Ale nějaká případná léčba tu sem nikde nenašla. Ani co přesně to teda je???
Dekuji :) :) A držte mi palce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
11.7.22 10:57

Neboj se, bolí jakýkoliv porod, prostě to tak je. Já měla první vyvolávaný přímo kapackama oxytocinu a druhý ničím. Bolely oba. Ten druhý možná i vic, byl rychlejší 😅 Dobře je být na velkou bolest připravena, a byt případně překvapená, žes to čekala horší 😆

Co se týče té vady, tohle podle mě na ultrazvuku nemůže jít poznat, je to rozšíření střeva a prostě jen může být nacpaný a těsně před vyprázdněním, což není před porodem nic zvláštního. Stejně s tím nic neuděláš a tyhle typy vad se dají operativně řešit 💜 tak přeju rychlý a co nejmíň bolestivý porod a zdravé miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.22 12:09

@Gabulle Ju dali mi přípravnou tablwtu a uz jsem na pokoji..Mám. nadstandart tak jsem ráda aspoň mám klid.. ;)
Jojo o to mi hlavně šlo…Jestli to není nic vážného jako ze by mel tteba celoživotní omezení nebo tak…Ze proste je to vada která se dá vyřešit a je klid vis?? ;) ;)
No on doktor neřekl že to tak je ale asi něco v tom tracniku viděl. Ale jak si psala může to být před vyprazdnenim…Zase mylsim ze to ze tam je teď vody o něco méně než bylo před týdnem je dobrá zpráva.

:) Ze??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.7.22 19:29

@Tereza2609 opak muže byt pravdou někoho bolí více přirozený porod.. každý má práh bolesti jinde ale bolí každé narození štěstí :srdce: už to mas za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.22 19:40

@D284 NN nemám..
;) Nakonec sem.mela nástup dneska…Tak sem. dostala. jednu tabletku na přípravu a zatím čekám co se bude dít. :D Sama.jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat než bude prcek. venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.22 19:44

@D284 Tak doufám že bude vše v pořádku. že i ani diletace tracniku nebude a ze to bude tím že bylo zrovna plně jak říkal doktor.

;) Ale ja hned vidím ten cernejsi scénář… :lol: :lol: :lol: I když mi všichni říkají že vse vypadá dobře…Ale je fakt ze beru jako velké plus že dnes bylo nakereno vody o trochu méně než před týdnem… ;)
Tak uvidime. Kazdopadne pokud to má mít nějakou příčinu tak zase můžu být rád ale to může být max nějaká vada která se odstraní a je klid že jo…???
Kdyz si vezmu co vše se deje :,( :,( Kolikrát
Tak mi drž palce ať tu netrpím x dní… :D :D :D
Aspon že mám nadstandardní pokoj

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.7.22 19:50

@Tereza2609 určitě ho v noci budeš mít u sebe :srdce: hlavně jsi pod dozorem a určitě bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.22 20:57

@D284 Ze to bude dnes v noci tomu moc nevěřím… :D Jsem 37+3 a hrdlo bylo kolem. poledne na 1 prst těsně.
Dostala jsem. vaginalne tabletu na přípravu, aby rychleji dozral čípek…Je fakt že břicho mi chvílemi bolí jakoby podbřišek. Ale to bude podle mě buď to jak třeba prasete čípek dozrává a nebo kvůli stolici…Trochu mi trápí vyprazdňování. :D No jsem zvědavá… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :zed: Ale už aby ti bylo za mou… :dance: :dance: :dance: :oops: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.7.22 21:36

@Tereza2609 držím moc palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.7.22 09:38

@Tereza2609 ahoj, jak si dopadla, už je prcek venku? :lol: