Mám více problémů s dětmi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64992
1.11.19 20:34
@Mámanekolikadeti píše:
Ani prvnacce a syn má elektronickou zk. knizku

Pokud nemají žákovské, mají elektronické. I to je povinnost rodiče kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.19 20:34
@Mámanekolikadeti píše:
Mám tady toho víc zejména 14.leta dcera a i nějakého další věci. Dnes mi volala dcery třídní učitelka že už 3.tydny nemá podepsanou žákovskou knížkou. A ať podepíšu že tam jsou důležité věci ohledně dcery. Tak jsem si zašla za dcerou byla na mobilu a když jsem přišla k ní do pokoje tak mi řekla že jde ven tak jsem ji na to řekla že teď určitě ne a ať mi dá žákovskou knížku a jde na gauč. Dala mi žákovskou byla otrávená.. V žákovské bylo napsáno že neustále neplní referáty, projekty a ani domácí úkoly zejména z matematiky a fyziky. Dále mi tam napsala učitelka ať ji podepíšu sešit na pravopisi a diktát. Tam měla tři 5 za sebou potom jedna 2 a jedna 4 já jenom koukala. Dcera tvrdila úplně jiné známky. Dále si nevím rady co dát dětem k vánocům 14.lete dceri 16.letemu synovi 4.lete a 7.lete dceři. Co byste jim dali k vánocům aby to bylo užitečné a zábavné a měli z toho radost

Tak dceři vzhledem k tvému pravopisu nemáš co vyčítat. Je tvoje povinnost zajímat se o prospěch a nahlížet do žákovské.

Co dát tvým dětem, nevím. Jistě je znáš mnohem víc než my a víš, co se jim líbí a co si přejí. Nech je napsat dopis a máš to vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:38
@elinka90 píše:
Nedelej z lidi blbce. Jako mama asi stojis za prd a nebo jsi troll. A nebo ze by si jako uzasna mama ani nevedela do jake tridy tva dcera chodi?!Příspěvek upraven 01.11.19 v 20:34

No dceři je 14 let chodit do 8.C v 19.ukonci středních školu moje dcera mela odklad :potlesk: měj se hezky paní nejchytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.11.19 20:39

@Mámanekolikadeti ty sama si v jine diskuzi psala, ze je dcera v 9. tride, tak aspon nelzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:40
@vokishka píše:
Je to troll.

Proc bych to dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
1.11.19 20:42
@Mámanekolikadeti píše:
Proc bych to dělala?

No snad nikdo tak nekašle na své děti. Navíc v jednom příspěvku si stěžovat na dceru a vzápěí řešit, co jí koupím k Vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.11.19 20:44
@vokishka píše:
No snad nikdo tak nekašle na své děti. Navíc v jednom příspěvku si stěžovat na dceru a vzápěí řešit, co jí koupím k Vánocům.

Zaroven dne 20.10. Tvrdi ze je jeji dcera v 9. tride a dne 1.11. najednou v 8.tride.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:45
@vokishka píše:

Já na ně kašlu? Že o tom nevím?! Dělám co můžu :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:46
@elinka90 píše:
Zaroven dne 20.10. Tvrdi ze je jeji dcera v 9. tride a dne 1.11. najednou v 8.tride.

Preklepla jsem se má to být v 8.tride

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:50

Do mých děti nikdo kecat nebude! Jsou to moje děti ne vaše! Má jinak známky perfektní dvojka čtyřka a tři pětky jo vůbec se mi to nelíbí ty diktáty a pravopisi a mám jako dělat co?! To že neudělala dva referáty a projekt na dějepis jsem si z ní vyrikala a referáty už má hotové a zítra přes víkend udělat projekt! Úlohy dodela z matiky pět cvičení byli to tři domácí úlohy a dvě domácí úlohy z fyziky tři cvičení vše doženem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.11.19 20:52

@Mámanekolikadeti Tak si tu na děti nestěžuj. A zamysli se nad sebou, protože normální matka kontroluje dětem známky pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
1.11.19 20:54

Nějak nevěřím, že nemají Bakaláře…vždyť i moje dítě na prvním stupni ho má…stačí si pak dát aplikaci do telefonu a třeba jednou denně kliknout na ikonku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.11.19 20:55

Holky nerejpejte, při tolika dětech, kdo si to má pamatovat, do jaký třídy choděj. Kór, když se to každej rok mění. :mrgreen:

Zakladatelko, ty si radši na doučování někoho sežeň. Nebo je alespoň nedoučuj češtinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:55

Já to tady ukončuji *****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:58

Doporučila bych, aby jste dceři nejen kontrolovala znamky, ale bylo by i fajn, si třeba češtinu projít společně. Protože ty hrubky, chybí úvod, zápletka i závěr…
U nás kontrolujeme žákovskou každý víkend.
K Vánocům 16-ti letému tablet, holce globus, 7-mi leté stavebnici a 4-leté kuchyňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí