Mám více problémů s dětmi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.11.19 20:17

Více problémů. Děti...

Mám tady toho víc zejména 14.leta dcera a i nějakého další věci. Dnes mi volala dcery třídní učitelka že už 3.tydny nemá podepsanou žákovskou knížkou. A ať podepíšu že tam jsou důležité věci ohledně dcery. Tak jsem si zašla za dcerou byla na mobilu a když jsem přišla k ní do pokoje tak mi řekla že jde ven tak jsem ji na to řekla že teď určitě ne a ať mi dá žákovskou knížku a jde na gauč. Dala mi žákovskou byla otrávená.. V žákovské bylo napsáno že neustále neplní referáty, projekty a ani domácí úkoly zejména z matematiky a fyziky. Dále mi tam napsala učitelka ať ji podepíšu sešit na pravopisi a diktát. Tam měla tři 5 za sebou potom jedna 2 a jedna 4 já jenom koukala. Dcera tvrdila úplně jiné známky. Dále si nevím rady co dát dětem k vánocům 14.lete dceri 16.letemu synovi 4.lete a 7.lete dceři. Co byste jim dali k vánocům aby to bylo užitečné a zábavné a měli z toho radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
1.11.19 20:21

Vy si asi nevite rady sama se sebou pokud nemate potrebu podivat se dceri za 3 tydny do zakovske knizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
1.11.19 20:21

Hmm ty nekontroluješ známky pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:23
@elinka90 píše:
Vy si asi nevite rady sama se sebou pokud nemate potrebu podivat se dceri za 3 tydny do zakovske knizky

No tak promiňte ale, dcera nikdy nemela nejmenší problém a tvrdila že je vše v pořádku tak jsem to nijak neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64983
1.11.19 20:24

Je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.11.19 20:27

Povinnosti kazdeho rodice je pravidelne kontrolovat svemu diteti zakovskou knizku. Takze neprominu kort kdyz je v 9. tride a cekaji ji prijmacky. To by me prospech zajimal nejvice. Dale se do zakovske pisou i ruzne informace pro rodice. Az Vam bude dcera tvrdit, ze nekouri a vy z ni budete citit cigarety, tak ji budete take bezhlave verit? Duveruj, ale proveruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@ka2ka píše:
Hmm ty nekontroluješ známky pravidelně?

Děti nemají známky v žákovské knížce tam Maji poznámky třídní schůzky atd… známky mají v sesitech nebo pracovní listy a to já u dcerky moc nekontroluji jelikož kde píšou testy jsou sešity a pracovních listy které si nechava ve škole ve skříňce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule

Proč ji nejuknes do zakajdy sama od sebe a musi ti to připomenout učitelka?
Jinak neznam tvé deti, takže těžko rict, co by je bavilo. Ty větší budou asi na hadříky a mobily uz, no a ty menší… Mam doma čtyřleté dítě a píšeme Ježíškovi. Když si řekne jednu hračku, dostane přesně tu jednu hračku a je spokojenej jako želva. Loni toho dostal vic a byl zmatenej, proc je Ježíšek hloupej a dobesl toho vic a proč mu dokonce něco nechal u bratrance a babiček. Az mi ho bylo lito. Takze dvou malych bych se zeptala, co si přejou, splněny přání je podle mě nejvíc, no a starších bych se vlastně zeptala taky. Aspoň orientačně.

• Citovat
  • Upravit
1.11.19 20:28
@elinka90 píše:
Povinnosti kazdeho rodice je pravidelne kontrolovat svemu diteti zakovskou knizku. Takze neprominu kort kdyz je v 9. tride a cekaji ji prijmacky. To by me prospech zajimal nejvice. Dale se do zakovske pisou i ruzne informace pro rodice. Az Vam bude dcera tvrdit, ze nekouri a vy z ni budete citit cigarety, tak ji budete take bezhlave verit? Duveruj, ale proveruj

Je v 8.tride ne v 9. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.11.19 20:29

@Mámanekolikadeti důveřuj ale prověřuj. Žákovskou bych teda kontrolovala, i když mi dítě řekne, že má dobré známky a žádné problémy… A co dceři na Vánoce za lhaní, neplnění úkolů do školy a tři pětky? No tak asi bych jí trošku naznačila, že jestli to bude takhle pokračovat, tak nedostane nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
1.11.19 20:30
@Mámanekolikadeti píše:
Děti nemají známky v žákovské knížce tam Maji poznámky třídní schůzky atd… známky mají v sesitech nebo pracovní listy a to já u dcerky moc nekontroluji jelikož kde píšou testy jsou sešity a pracovních listy které si nechava ve škole ve skříňce

sama píšeš že v žákovský byla jedna poznámka za druhou tak kdyby jsi se do ní koukala tak by tě trklo že je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:30
@Gvendolínka píše:
@Mámanekolikadeti důveřuj ale prověřuj. Žákovskou bych teda kontrolovala, i když mi dítě řekne, že má dobré známky a žádné problémy… A co dceři na Vánoce za lhaní, neplnění úkolů do školy a tři pětky? No tak asi bych jí trošku naznačila, že jestli to bude takhle pokračovat, tak nedostane nic :nevim:.

A ostatním dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.11.19 20:31

@Mámanekolikadeti Co je to za školu, že nepíší známky do žákajdy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 20:32
@Gvendolínka píše:
@Mámanekolikadeti důveřuj ale prověřuj. Žákovskou bych teda kontrolovala, i když mi dítě řekne, že má dobré známky a žádné problémy… A co dceři na Vánoce za lhaní, neplnění úkolů do školy a tři pětky? No tak asi bych jí trošku naznačila, že jestli to bude takhle pokračovat, tak nedostane nic :nevim:.
A ostatním dětem?
@divine woman píše:
@Mámanekolikadeti Co je to za školu, že nepíší známky do žákajdy? 8o

Ani prvnacce a syn má elektronickou zk. knizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.11.19 20:33

Nedelej z lidi blbce. Jako mama asi stojis za prd a nebo jsi troll. A nebo ze by si jako uzasna mama ani nevedela do jake tridy tva dcera chodi?!

Příspěvek upraven 01.11.19 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect