Babylove skleničky - drží vám víčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
782
30.5.13 05:52

vicka babylove sklenicky

Holky, zkoušely jste některá dělat domaprikrmy do sklenice k babylove, nebo Hami? Drží vám ty víčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
30.5.13 05:58

Mám dojem, že tyhle nemají uzávěr, takže do toho nezavaříš, nebude to pořádně těsnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
30.5.13 06:34

Určitě ne, tyhle víčka netěsní. vhodné jsou skleničky od jogurtů a tatarky a pod. Od přesnídávek jen hellou, jinak vesměs všechny bez závitů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.5.13 06:47

Znovu zavírat mi jdou od přesnídávek Hello.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.5.13 08:06

Tyhle víčka nedrží, na zavařování musí být šroubovací, jinak to nechytne :nevim: Já si do těch skleniček dělám domácí ovocnou přesnídávku ale mrazím, tam se to nezkazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.5.13 08:24

@Syringa nene, prasknou jen když to naplníš moc k okraji. Ale já plním tak cca 2 cm pod okraj, zatlačím víčko a dám do mrazáku, praskla mi jen jedna ale tu jsem přeplnila, jinak bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.5.13 08:54

Babi mě říkala, že do těhle skleniček jen takové to rychlozavařování, horké dnem vzhůru, tak jí je schovávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
30.5.13 08:58

@mari1912 tak to by na prikrmy asi nebylo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.5.13 09:06

@gabje
to vydrží jen pár dní si myslím… :think: Zkusím se jí zeptat, já zatím vařím max na tři dny dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.5.13 09:15

Zavaruju doma presnidavky a jde to jen do tech pevnych vrsku, presnidavky Hello a potim v tom jsou jogurty nebo marmelady, kompoty… popr si koupit male sklenicky a vrsky nove.
Ty tenke vrsky nejdou poradne utahnout a kdyz uz se podari, tak ten pretlak pri zavarovani protlaci ten jemny zavit a jidlo bud vytece nebo vrsek vystreli (tchyne to i pres me varovani musela zkusit a pak mela v kuchyni jak po vybuchu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
30.5.13 10:21

Taky mrazím do těhlech skleniček a neprasknou, protože když je přeplním, tak z nich to víčko odletí :mrgreen: Mrazím jenom ve skleničkách, mám k tomu největší důvěru. Co se příkrmů týká, zavařovat masozeleninu je o malér :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.5.13 11:21

@araw souhlasím, jednou jsem zavařila asi 15 skleniček masozeleniny do sklenic se šroubovacími víčky, chytly všechny, se zavařováním mám hodně zkušeností, tak jsem myslela, že to bude ok ale nakonec jsem to všechno vyhodila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
31.5.13 15:35

Já taky zavačila naštěstí jencca 12 sklenic. masozelinina a i jen zelenina…nevím kde je problém, ale nechytlo se nic. a to jsem dělala někollik várek:( ale ovocný zatim jsem nenašla jedinou špatnou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
endíček
9.9.13 22:19

šroubovací víčka - nedrží

:mavam: dobrý večer, nevím co dělat, kdo by mě mohl pomoc, nebo aspon řekl jo mám ten problém taky, připadám si jako, že jsem neschopná zavařovat, fakt mě to odradilo dál zavařovat
dříve jsem používala klasická víčka, postupem doby jsem přešla na šroubovací víčka
aby bylo vše ok, zavařovala jsem merunky tak jsem nakoupila víčka nová z 20sklenic
18 nechytlo, vrátila jsem se ke srarým víčkám již použitým…drželo
koupila i nové lahve zavařovala švestky problém stejný
některá víčka už nedržela hned, protáčela se, některá po zavaření nechytla a už se protáčela, nevím kde je chyba, mám i barevná pevnější kvalitnější,,,nedrží
prosím poradí mě někdo s pozdravem léna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí