Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, možná blbý dotaz, ale přesto to zkusím. Jde nějak uložit videa z youtube, abych si je mohla přehrát, i když pak nebudu připojená na internet? Díky.
Zkus tento prográmek, ale nemám vyzkoušeno. Kdysi jsem to stahovala ještě nějakým jiným způsobem, ale bylo to o dost složitější. Kdyby to nešlo, tak pohledám…
Ahoj,existuje nějaký program v češtině na stahování z you tube?Děkuji.
Monny89 píše:
internet download manager..
my to máme anglicky
a jsme z toho jeleni ![]()
Já mám aTube Catchet… Zatím spokojenost. Měla jsem ještě jeden ale najednou se seknul a videa se nestahovala jen zvuk ![]()
holky a můžete mi to jak blbcovi vysvětlit,když teda stáhnu nějakej ten program co mám dělat dál?jak to video z you tube dostanu přes ten program do PC ![]()
Já mám ten program ze http://www.stahuj.centrum.cz/
Potom jsem si jen otevřela to vio na you tube a zapnula tenhle program a dala stahovat ![]()
No, od toho Internet Download Manager, máš nahoře na liště mít ikonku… A když si pustíš video na youtube, tak na tu ikonku klikneš, a pak klikneš na Stáhnout/kopírovat do PC a je to ![]()
Monny89 píše:
No, od toho Internet Download Manager, máš nahoře na liště mít ikonku… A když si pustíš video na youtube, tak na tu ikonku klikneš, a pak klikneš na Stáhnout/kopírovat do PC a je to
no mně se to stáhlo do toho programu a pak když si to přetáhnu do videí tak tam mám explorer a nehraje mi to protože máme mozilu ![]()