Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vespolek,
rozhodli jsme se, že vezmeme holky do kina, ale vůbec nemám tušení, co teď pro děti dávají. Byli jsme jen jednou a to na Madagaskaru 2. Můžete mi prosím poradit?
Díky moc,
Halka
Ať žijí rytíři!
Nám se líbilo(české, hrané, vtipné, s příběhem).
Ať žijí rytíři jsou pěkní, ale 4leté děti se v kině od půlky nudily. Naše 7letá byla tak na hraně, ale zajímalo jí, jak to dopadne, tak vydržela.
Ahoj.Vím,že máš starší děti,ale i tak,pokud je film dlouhý,dítě se začne nudit.
My chodíme s Adámkem na loutkové pohádku.U nás hrají každou neděli.Celkově trvají hodinu,mezitím 2 přestávky,v nich děti zpívají písničky a recitují básničky do mikrofonu.Děti se zapojují do děje.
Mám pocit,že Adámek je tam jeden z nejmladších.Chodí tam i děti z první,druhé třídy.
My do divadel taky chodíme (u nás v Říčanech, Gong, Minor a tak) a holkám se to moc líbí, ale kino je pro ně fakt událost, tak jim to chci taky dopřát.
Na ty rytíře jsem taky koukala, ale myslím, že jsou na to malé.
Co Doba ledová 3? Neviděli jsme tedy jedničku ani dvojku, ale ty už nedávají.
Nebo jsem přemýšlela o nějakém tom 3D.
Tak uvítám jakékoli zkušenosti.
Díky.
Doba ledová 3 je taky dobrá. To se taky líbilo nám všem (dodám metry) - nejmladší nebyl. My jsme viděli i ty první dva, ale myslím, že není nutné je vidět, abyste pochopili děj 3.
Teda ta naše mladší se na rytířích fakt bavila - my jsme ale zvyklí jí děj případně komentovat.
Vzhuru do oblak
Monstra vs vetrelci
Doba ledova 3
Bohuzel jsi si nevybrala dobu. Leda poslat link do ktereho kina chces jit a vybrat neco z toho programu.
Kdyby jsi ale chtela nejaky hezky film pro 4lete dite:
my little pony.
vila zvonilka
také hlasuji pro dobu ledovou, vůbec nevadí že 1,2 neviděly… Honzík byl absolutně uchvácen
Ahoj holky,
tak jsme nakonec vybrali tu dobu ledovou, holky občas řekly, že chtějí domů protože se bojí, i natahovaly, ale nakonec se jim to prý líbilo.
Tak díky,
Halka
Ahoj, na co koukají vaše osmileté holky? Nějaké tipy na nějaké filmy? Kreslené barbie ji nebaví. Má ráda princezny
potřebuju jí něco nastahovat na dovolenou, ale netuším co.
@terinka4444 Ještě mě napadá Zvonilka. Ta má spoustu příběhů ![]()
Co Ledove kralovstvi a Na vlasku? Mozna i Univerzita pro priserky a Turbo, ale to uz neni o princeznach na to jsme koukali ve skole na konci roku, kdyz sme nebyli schopni domluvit na necem normalnim ![]()
Příspěvek upraven 25.07.14 v 19:20
@terinka4444 píše:
Ahoj, na co koukají vaše osmileté holky? Nějaké tipy na nějaké filmy? Kreslené barbie ji nebaví. Má ráda princeznypotřebuju jí něco nastahovat na dovolenou, ale netuším co.
Mám sedmiletou, ale to snad nevadí - nejradši se dívá na české hrané pohádky (klasika - Tři oříšky, Za humny je drak, Jak se budí princezny, Co takhle svatba, princi?, O nejchytřejší princezně, Královna Koloběžka, Jak se peče štěstí, O princezně, která ráčkovala, atd. atd.).
Teď spolu s bráchou objevila kouzlo indiánek - Vinnetou, Rudý gentleman vede ![]()
@terinka4444 Omlouvam se za OT-co dcera na tabore? Jak to zvladla?