Videoklip - poraďte hudbu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
984
27.6.17 14:20

Videoklip..poraďte hudbu

Zdravá dámy,

chtěla bych moc poradit s hudbou k videu. Kamarád mi bude dělat video s fotek pro mou pětiletou dceru od narození po dnešek a fotky se budou prolínat s hudbou a já si vůbec nevím rady…Nevím jakou hudbu vybrat, aby se mi líbila i za 10 20 let. Chtěla bych hudbu, která,,dojme" jestli se to dá tak napsat. Ale klidně bych ji proložila i veselou, třeba k fotkám z dovolených. Budu ráda za jakékoli návrhy :kytka:. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
27.6.17 14:36

Já poměrně hodně stříhám videa a většinou dávám nějaké v tom aktuálním období známé písničky, které se mi nejvíc líbí. Je fajn, když zpětně kouknu na videa 10let stará, že i ta hudba dokreslí dobu. Přílišný „doják“ u těhle dětských videí to většinou moc přesladí, ale záleží na vaší povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.6.17 14:37

Evanescence - My Immortal, je sice smutná a klidná, ale dle mě nádherná, za to bych dala nějakou veselejší, např Bon Jovi - It's My Life 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
27.6.17 14:40

What a wonderful world od Armstronga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.6.17 14:42

@unuděná Tak brečet u toho budu stejně. Co tam chci určitě je Frozen, to má dcera ráda. Nebo Indila- S. O. S., i o Halelujah ale od Alexandry Rurke a to bych dala přímo k narození…tak možná do tohoto stylu. jak říkám jsem bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová