Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravá dámy,
chtěla bych moc poradit s hudbou k videu. Kamarád mi bude dělat video s fotek pro mou pětiletou dceru od narození po dnešek a fotky se budou prolínat s hudbou a já si vůbec nevím rady…Nevím jakou hudbu vybrat, aby se mi líbila i za 10 20 let. Chtěla bych hudbu, která,,dojme" jestli se to dá tak napsat. Ale klidně bych ji proložila i veselou, třeba k fotkám z dovolených. Budu ráda za jakékoli návrhy
. Děkuju
Já poměrně hodně stříhám videa a většinou dávám nějaké v tom aktuálním období známé písničky, které se mi nejvíc líbí. Je fajn, když zpětně kouknu na videa 10let stará, že i ta hudba dokreslí dobu. Přílišný „doják“ u těhle dětských videí to většinou moc přesladí, ale záleží na vaší povaze.
Evanescence - My Immortal, je sice smutná a klidná, ale dle mě nádherná, za to bych dala nějakou veselejší, např Bon Jovi - It's My Life
![]()
@unuděná Tak brečet u toho budu stejně. Co tam chci určitě je Frozen, to má dcera ráda. Nebo Indila- S. O. S., i o Halelujah ale od Alexandry Rurke a to bych dala přímo k narození…tak možná do tohoto stylu. jak říkám jsem bezradná…