Vidí lžičku a brečí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
asi bych zkusila dát pár dní pauzu a pak zase nabídnout, dáváš domácí nebo kupovaný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit změnit třeba barvu nebo tvar lžičky?
Já bych nepřestávala,pokud už máte příkrmy zaběhlé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych taky asi udelala na par dni pauzu,my jsme meli problem u tech zacatku asi tyden,pak bylo vse v pohode,drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata,moje dvouapůlletá slečna na lžičku brečela skoro do dvou let
(( Hysterie od půl roku, nepomáhalo nic… Doteď máme problémy s obědama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přitom jsme tak pěkně baštili. Tak jsem jí jídlo zkusila dát na prso. Jídlo ochutnala a spustila řev, že byla k neutišení. Jedla jak kupované, tak i domácí. Bylo jí to jedno. Dokonce bez problémů snědla i kukuřici doma připravenou. Když jsem jí jídlo zkoušela nabízet, tak se to ještě zhoršilo.
- Citovat
- Upravit
Mně malá taky zezačátku jedla vše-včetně masa,hrášku,kukuřice,jogurtů,polívek… A mezi rokem a teď je to strašný… A my to fakt měli spojený i s tou lžičkou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jak dlouho jsi dala pauzu. Nebo jsi nabízela každý den. Člověka to dokáže pěkne vyvést z rovnováhy.
- Citovat
- Upravit
Já na to moc nervy neměla. Dva až tři dny jsme se mořili, pak třeba týden pauzu… Pila mi furt Sunar, tak se tím zaplácla… A do devíti měsíců jsem i dost kojila, tak jsem se z toho nevěšela… Ty ji máš ještě malinkou, to máš velkou šanci,že se to srovná. Mně kolem toho třičtvrtě roku jakž takž jedla,ale od toho roku hrozný… Přestala jíst i to málo, co do té doby jedla.. A ta hysterie.. Až do zvracení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
Jsem úplně bezradná a nevím co mám dělat. Do jídla si myslím, že jsem jí nenutila. A najednou nechce jíst příkrm. 14 dní ho jedla teď, když vidí lžičku začne histerický řev. Nevím co mám dělat. Měla jste to taky některá. Je nám 6 měsíců a týden.