Od kdy jedly vaše děti vaše jídlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak od těch 18 měsíců už jedl s námi, předtím jen sem tam něco.
- Citovat
- Upravit
No, já klidně dám, jen hlídám sůl a koření, prostě oddělím kousek a pak dochutím až to pro nás. Malému bude za 14 dní rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je fajn, ale jen máme velký problém, že naše breberka nechce vůbec žádné kousky, všechno musím mixovat úplně dohladka. Tak jsem zvědavá, co někdy začne jíst:-)
- Citovat
- Upravit
Mladší jí naše jídlo už nějaký ten měsíc - jenom mu ho vždycky odeberu před osolením a dochucením. A na talíři mu ho rozmačkám nebo nahrubo mixnu, protože kousání zatím taky moc nedá, má jen dvě stoličky a je líný, takže kousky sice sní, ale najdu je v plíně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no náš malej začal postupně od 11m ale to jsem mu také odebrala před dosolením atd.Ted jí s námi vše
má 12zubů a kouše všechno.Je jasné že jsou jídla co mu nedam,ale zati z toho co jíme sní vše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky od roka. Málo jsem solila a téměř nekořenila
. Oni stejně ty blivajzíky už nechtěly, tak jsem byla ráda, že vůbec něco jí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
občas dostává něco z našeho, jako kuřátko, libový maso nesolený brambor, těstoviny, rýži a podobně. Kousky nevadí. Je zvyklá a i když má jen 5-6zubů tak to rozkouše perfektně
Nedávno ochutnala i rajskou s knedlíkem (jedla ode mne)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zhruba od toho roka něco našeho měl, samozřejmně úměrně jemu okořeněné a osolené. Díky němu jsem se naučila míň solit a kořenit a mastit.
Chlap sice občas prská, že je to málo slaný, ale nestěžuje si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak od toho roka začal, postupně čím dál víc a teď už jí s náma všechno. Ale zas nepékávám nějaké bůčky apod., nedělám jídla typu opečený kabanos s vajíčkem, polévky z pytlíku a tak - trošinku to přizpůsobuju, takže vlastně i my jíme v konečném důsledku a kousíneček zdravěji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veselabaculka píše:
No tak to je fajn, ale jen máme velký problém, že naše breberka nechce vůbec žádné kousky, všechno musím mixovat úplně dohladka. Tak jsem zvědavá, co někdy začne jíst:-)
Přesně - naše taky, jinak bych to tak už dělala. Ono se 4 zuby se blbě kouše… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my budem mit presne za mesic 1 marozky a uz ted jime vse,taky davam nastranu ,zbytek dochutim pro nas a pro vetsi,jinak jajsem teda mali jeste ani jednou nemixovala,,vsechno s ni i rizeto,sice tohodne zapiji ale v pohode,je to nase sikulka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od roku. Jíme celkem zdravě, takže není problém, aby s náma jedl všechny jídla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste začali dávat vašim dětem, jídlo, co jste si vařili pro sebe. Díky