Od kdy jedly vaše děti vaše jídlo?

veselabaculka
27.3.11 14:26

Od kdy jedli vaše děti vaše jídlo

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste začali dávat vašim dětem, jídlo, co jste si vařili pro sebe. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.3.11 14:28

Tak od těch 18 měsíců už jedl s námi, předtím jen sem tam něco.

• Citovat
  • Upravit
15404
27.3.11 14:28

No, já klidně dám, jen hlídám sůl a koření, prostě oddělím kousek a pak dochutím až to pro nás. Malému bude za 14 dní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
27.3.11 14:41

No tak to je fajn, ale jen máme velký problém, že naše breberka nechce vůbec žádné kousky, všechno musím mixovat úplně dohladka. Tak jsem zvědavá, co někdy začne jíst:-)

• Citovat
  • Upravit
22074
27.3.11 14:46

Mladší jí naše jídlo už nějaký ten měsíc - jenom mu ho vždycky odeberu před osolením a dochucením. A na talíři mu ho rozmačkám nebo nahrubo mixnu, protože kousání zatím taky moc nedá, má jen dvě stoličky a je líný, takže kousky sice sní, ale najdu je v plíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 14:49

no náš malej začal postupně od 11m ale to jsem mu také odebrala před dosolením atd.Ted jí s námi vše :mrgreen: má 12zubů a kouše všechno.Je jasné že jsou jídla co mu nedam,ale zati z toho co jíme sní vše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.3.11 14:50

od roka :-) některá už dřív :)

• Citovat
  • Upravit
3471
27.3.11 15:07

My taky od roka. Málo jsem solila a téměř nekořenila :wink: . Oni stejně ty blivajzíky už nechtěly, tak jsem byla ráda, že vůbec něco jí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.3.11 15:09

Od dvou let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.3.11 15:23

občas dostává něco z našeho, jako kuřátko, libový maso nesolený brambor, těstoviny, rýži a podobně. Kousky nevadí. Je zvyklá a i když má jen 5-6zubů tak to rozkouše perfektně
Nedávno ochutnala i rajskou s knedlíkem (jedla ode mne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.3.11 15:26

Tak zhruba od toho roka něco našeho měl, samozřejmně úměrně jemu okořeněné a osolené. Díky němu jsem se naučila míň solit a kořenit a mastit.
Chlap sice občas prská, že je to málo slaný, ale nestěžuje si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.3.11 15:30

Tak od toho roka začal, postupně čím dál víc a teď už jí s náma všechno. Ale zas nepékávám nějaké bůčky apod., nedělám jídla typu opečený kabanos s vajíčkem, polévky z pytlíku a tak - trošinku to přizpůsobuju, takže vlastně i my jíme v konečném důsledku a kousíneček zdravěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.3.11 16:07
veselabaculka píše:
No tak to je fajn, ale jen máme velký problém, že naše breberka nechce vůbec žádné kousky, všechno musím mixovat úplně dohladka. Tak jsem zvědavá, co někdy začne jíst:-)

Přesně - naše taky, jinak bych to tak už dělala. Ono se 4 zuby se blbě kouše… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
27.3.11 16:37

Tak my budem mit presne za mesic 1 marozky a uz ted jime vse,taky davam nastranu ,zbytek dochutim pro nas a pro vetsi,jinak jajsem teda mali jeste ani jednou nemixovala,,vsechno s ni i rizeto,sice tohodne zapiji ale v pohode,je to nase sikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
27.3.11 16:55

Od roku. Jíme celkem zdravě, takže není problém, aby s náma jedl všechny jídla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí