Vidíte taky ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
28.10.21 11:37

Pozitivní test, ale to asi vidíš sama ne? Jinak gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.10.21 11:52

@kavenka já to vidím. Ale jsem z toho tak mimo, že se raději ujišťuju po hromadě vět typu: bohužel jste neplodná a děti mít nemůžete. Je to docela šokující. Tak budu doufat, že to pozitivní i zůstane. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.10.21 11:53
@GDmimino píše:
Je tam jasná čárka, za dva dny bude ještě tmavší 😊 😊 držím palce, ať to vyjde :wink: :wink: já měla takové „duchy“ už několikrát a jsou z toho krásné zdravé tři děti

Děkuji. Snad tomu tak bude i u mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
28.10.21 12:30

Jasně pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.21 17:56

Ano či ne?

Dobrý den, předem všem děkuji za vyjádření. Že se má testovat po vynechání MS samozřejmě vím. Příští MS očekávám 7.11. Cyklus pravidelný, 28dní. Test z 25. 10. odpoledne.
Přeji všem pohodový večer :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1699
28.10.21 21:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem všem děkuji za vyjádření. Že se má testovat po vynechání MS samozřejmě vím. Příští MS očekávám 7.11. Cyklus pravidelný, 28dní. Test z 25. 10. odpoledne.
Přeji všem pohodový večer :srdce:

Vidím pěkného ducha a přeji ať sílí :palec: jen mi nesedí ty počty, když byl test dělán 25.10. Tak je to do MS 13 dní, tudíž v půlce cyklu, když píšeš, že je přesný 28 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 04:37
@K.D.P. píše:
Vidím pěkného ducha a přeji ať sílí :palec: jen mi nesedí ty počty, když byl test dělán 25.10. Tak je to do MS 13 dní, tudíž v půlce cyklu, když píšeš, že je přesný 28 dní :)

Ahoj, děkuji za odpověď. Ano v půlce cyklu. Snažíme se od července, nejsem zapálená lovkyně duchů, test max v nebo po termínu MS. Teď jsem udělala vyjímku, bylo mi divně, špatně, závratě, prsa nalitý, ale může to být kvůli MS. Takže to nehrotím. Test jsem čekala jako vždy sněhobílý, nebyl. Tak nevím no. Uvidíme sedmého :lol: děkuji za odpověď :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1699
29.10.21 13:39
@Anonymní píše:
Ahoj, děkuji za odpověď. Ano v půlce cyklu. Snažíme se od července, nejsem zapálená lovkyně duchů, test max v nebo po termínu MS. Teď jsem udělala vyjímku, bylo mi divně, špatně, závratě, prsa nalitý, ale může to být kvůli MS. Takže to nehrotím. Test jsem čekala jako vždy sněhobílý, nebyl. Tak nevím no. Uvidíme sedmého :lol: děkuji za odpověď :srdce:

Právě, proto to zmiňují, jestli jsi v půli cyklu, tak bys měla mít teprve ovulaci. Buď jsi musela mít výjimečně ovulaci hned po MS nebo je to ještě z minulého cyklu. Popřípadě prý i chystá dokáže způsobit ducha. Každopádně držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 14:23
@K.D.P. píše:
Právě, proto to zmiňují, jestli jsi v půli cyklu, tak bys měla mít teprve ovulaci. Buď jsi musela mít výjimečně ovulaci hned po MS nebo je to ještě z minulého cyklu. Popřípadě prý i chystá dokáže způsobit ducha. Každopádně držím palce :palec:

Je to celé nějaké divné :lol: poprosila jsem manžela, aby mi koupil dr Maxe, 10 máma prý hážou duchy, takže s ničím nepočítám, spíš že nejsem než že ano. Snažíme se 4 měsíce, tak zatím nevyšiluju. Chceme třetí. Poslední bylo před 8lety.

• Citovat
  • Upravit
42
29.10.21 18:21

Muzu se pridat - vidim to sama nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
29.10.21 21:35
@Neverending_ píše:
Muzu se pridat - vidim to sama nebo ne? :)

Já teda nic nevidím ale jsem taky slepá jak slepýš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.21 06:16

@Neverending_ na druhé fotce vidím ducha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.10.21 08:18

@Nagyny