Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kavenka já to vidím. Ale jsem z toho tak mimo, že se raději ujišťuju po hromadě vět typu: bohužel jste neplodná a děti mít nemůžete. Je to docela šokující. Tak budu doufat, že to pozitivní i zůstane. ![]()
@GDmimino píše:
Je tam jasná čárka, za dva dny bude ještě tmavší 😊 😊 držím palce, ať to vyjde![]()
já měla takové „duchy“ už několikrát a jsou z toho krásné zdravé tři děti
Děkuji. Snad tomu tak bude i u mě ![]()
Dobrý den, předem všem děkuji za vyjádření. Že se má testovat po vynechání MS samozřejmě vím. Příští MS očekávám 7.11. Cyklus pravidelný, 28dní. Test z 25. 10. odpoledne.
Přeji všem pohodový večer ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem všem děkuji za vyjádření. Že se má testovat po vynechání MS samozřejmě vím. Příští MS očekávám 7.11. Cyklus pravidelný, 28dní. Test z 25. 10. odpoledne.
Přeji všem pohodový večer
Vidím pěkného ducha a přeji ať sílí
jen mi nesedí ty počty, když byl test dělán 25.10. Tak je to do MS 13 dní, tudíž v půlce cyklu, když píšeš, že je přesný 28 dní ![]()
@K.D.P. píše:
Vidím pěkného ducha a přeji ať sílíjen mi nesedí ty počty, když byl test dělán 25.10. Tak je to do MS 13 dní, tudíž v půlce cyklu, když píšeš, že je přesný 28 dní
Ahoj, děkuji za odpověď. Ano v půlce cyklu. Snažíme se od července, nejsem zapálená lovkyně duchů, test max v nebo po termínu MS. Teď jsem udělala vyjímku, bylo mi divně, špatně, závratě, prsa nalitý, ale může to být kvůli MS. Takže to nehrotím. Test jsem čekala jako vždy sněhobílý, nebyl. Tak nevím no. Uvidíme sedmého
děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, děkuji za odpověď. Ano v půlce cyklu. Snažíme se od července, nejsem zapálená lovkyně duchů, test max v nebo po termínu MS. Teď jsem udělala vyjímku, bylo mi divně, špatně, závratě, prsa nalitý, ale může to být kvůli MS. Takže to nehrotím. Test jsem čekala jako vždy sněhobílý, nebyl. Tak nevím no. Uvidíme sedméhoděkuji za odpověď
Právě, proto to zmiňují, jestli jsi v půli cyklu, tak bys měla mít teprve ovulaci. Buď jsi musela mít výjimečně ovulaci hned po MS nebo je to ještě z minulého cyklu. Popřípadě prý i chystá dokáže způsobit ducha. Každopádně držím palce ![]()
@K.D.P. píše:
Právě, proto to zmiňují, jestli jsi v půli cyklu, tak bys měla mít teprve ovulaci. Buď jsi musela mít výjimečně ovulaci hned po MS nebo je to ještě z minulého cyklu. Popřípadě prý i chystá dokáže způsobit ducha. Každopádně držím palce
Je to celé nějaké divné
poprosila jsem manžela, aby mi koupil dr Maxe, 10 máma prý hážou duchy, takže s ničím nepočítám, spíš že nejsem než že ano. Snažíme se 4 měsíce, tak zatím nevyšiluju. Chceme třetí. Poslední bylo před 8lety.
@Neverending_ píše:
Muzu se pridat - vidim to sama nebo ne?
Já teda nic nevidím ale jsem taky slepá jak slepýš..