Vidíte taky ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.20 09:52

A co tady, vidíte? Jsem 13 den po Ovitrelle, obávám se, že to mohou být ještě stopy po něm. Jinak 10 dpo.

• Citovat
  • Upravit
4829
22.9.20 10:10
@Anonymní píše:
Co myslite?

To je už krásně vidět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
22.9.20 10:12
@Anonymní píše:
A co tady, vidíte? Jsem 13 den po Ovitrelle, obávám se, že to mohou být ještě stopy po něm. Jinak 10 dpo.

Tady vidím, když se hooodne snažím. Ale spíš jsem to „vykoukala“.
10 DPO je dost brzy ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.9.20 14:57

@lucyne ahojky :dance: :dance: tak jakpak se vede?? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.9.20 21:44

@brumi Ahojky :) jo jo. Já blba Ti nenapsala :zed: Na kontrole vše v pořádku i měla prdolka už :srdce: takže když jsem ho slyšela… nádherný pocit. Jinak je mi teda silene… žaludek skoro cely den a brutální únava. A já jsem normálně nespavec a mohla bych si teď chodit lehnout tak v šest večer. Hrůza :zed: A vo Ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.9.20 12:40

@lucyne juu moc gratuluju :srdce: :srdce: :srdce: to je krásné kdy jdeš na další kontrolu? Mě čeká v úterý a už i odběry. Páni tak já klepu ale žaludek zlobí minimálně, většinou pomůže zvrat jídla a je mi ok, ale únava je taky šílená jindy jsem chodila spát kolem půl noci a teď už od 19 hod usínám ve stoje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.10.20 10:21

@brumi Já jdu až 20.10., tak jsem zvědavá. No, Ty jsi vlastně jaký týden? Já jsem teprve dnes dle ms 7+6 a dle prcka 7+2. Tak to Ti závodím ten žaludek :) :) snad me to pak přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
1.10.20 12:39

Dneska jsem podle utz 8+4tt. To víš že přejde, někdy dokonce jen stačí vychytat co dělá dobře a co ne… A stejně super je zázvorová limonáda ta mi vždy pomohla i v předchozích těhotenstvích a posledních dvě mi bylo hodně špatné hned od 4tt ti byli peklo, tak jdem ráda že teď ok, nebýt únavy tak ani nevím že jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.10.20 14:07

@brumi no, tak já si to opravdu teď také užívám… ještě než jsem měla pozitivní test už mi bylo zle. Což jsem teda u kluků neměla… tak mi i doktorka řekla, ze to vypadá na holčičku ( mám i hrozne akné na bradě) :zed: Takže jsme cca o týden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.10.20 14:15

@brumi Tak zkusím udělat tu zázvorovou limonadu :) Me je špatně ze všeho… když se nenajim, když se najim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.20 20:52

Prosím o názor. Test dělán dnes zhruba ve 20.hodin. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
9.10.20 22:01

@lucyne Ahojky tak ti to vyšlo???♥️️♥️️♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.10.21 11:33

Můžu být těhotná?

Nechci zakládat novou diskuzi na tohle téma. Tak vkládám sem. Co myslíte? Dneska bych měla dostat ms. Jenže nikde nic. A cítím jinou bolest než normálně kdyby na měla přijít a mám hrozně citlivý prsa až je to hnus tak jsem zkusila test. Jo já vím je to brzo, ale nedalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
28.10.21 11:36

@Nagyny vidím pozitivní test. Ty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.10.21 11:36
@Nagyny píše:
Nechci zakládat novou diskuzi na tohle téma. Tak vkládám sem. Co myslíte? Dneska bych měla dostat ms. Jenže nikde nic. A cítím jinou bolest než normálně kdyby na měla přijít a mám hrozně citlivý prsa až je to hnus tak jsem zkusila test. Jo já vím je to brzo, ale nedalo mi to.

Je tam jasná čárka, za dva dny bude ještě tmavší 😊 😊 držím palce, ať to vyjde :wink: :wink: já měla takové „duchy“ už několikrát a jsou z toho krásné zdravé tři děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí