Vidíte taky ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
21.11.21 08:48

Vidíte něco?

Holky jsem 11 dpo, vidíte taky slabou čárku, je to možný takhle brzo? Objevila se do limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.11.21 08:54

@Anett.taa to vypada jako vadnej test, barvivo je i okolo a ta carka je divne tenka. Zkus jeste jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.11.21 09:00

@Anett.taa já měla 12DPO tohle.
To barvivo jsem tam měla taky takhle, za chvíli to uschlo, tak bych řekla, že test je OK :) uvidíš za dva za tři dny. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.11.21 09:01

@PepiKo ale ona ma tu druhou carku divne tenkou..mely by byt stejne siroke..i kdyz zkraje je ta druha svetlejsi samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
21.11.21 09:09
@Anett.taa píše:
Holky jsem 11 dpo, vidíte taky slabou čárku, je to možný takhle brzo? Objevila se do limitu.

Mne to přijde super akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.11.21 09:10

@Tarjei Mam ještě ten druhej, ale ten chci zkusit az za pár dní, aby byla carka silnější, pokud tam něco je.. ale zkusila jsem lepší foto.. ted uz to i zaschlo, takže to neni tak rozpity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
21.11.21 09:22
@Anett.taa píše:
@Tarjei Mam ještě ten druhej, ale ten chci zkusit az za pár dní, aby byla carka silnější, pokud tam něco je.. ale zkusila jsem lepší foto.. ted uz to i zaschlo, takže to neni tak rozpity

Za mě slabě pozitivní test a preju, at sílí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.11.21 09:53

@Anett.taa zbytečné dělat test takto brzy.. za mě negativní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.11.21 09:53

@Anett.taa no ale ted to vypada jako ryska akorat tak..jako uvidis, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
21.11.21 10:33

Jasne negativni test omg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.11.21 11:31

Pozitivní a odpovídající dpo. Také jsem to měla takto. Gratuluji a přeji ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.11.21 12:34

Já koukám na tu fotku, že to tam vůbec nejde vidět, to chápu, že si některý myslíte, že jsem na hlavu. :mrgreen: Ve skutečnosti to jde vidět víc. Tak uvidíme, jestli z toho něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 12:46

@Anett.taa ja tento test ted mela. Ukazala se mi driha carka, byla krasne videt. Za pul hodiny z ni byl skoro neviditelny duch. A druhy den jsem udelala znova a byl tam je neviditelny duch. Akorat ted spinim. Tak si myslim, ze to byl nejaky vadny test
Ale drzim palce aby tobe to vyslo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
179
21.11.21 15:47

@Anett.taa Ahoj, ja ducha vidím. Ale za sebe doporučuji jiný test. Jakýkoliv z lékárny. Tento mi udělal ducha snad vždy, clearblue neg.,z lékárny také ciste bílí. Těhotná sem nebyla a stalo se mi to uz dvakrát. :? Ale přeji aby to nebyl podobný případ a čárka silila. Pak určitě dej vědět jak dopadl další test :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
21.11.21 17:37
@Alzbeta21 píše:
@Anett.taa Ahoj, ja ducha vidím. Ale za sebe doporučuji jiný test. Jakýkoliv z lékárny. Tento mi udělal ducha snad vždy, clearblue neg.,z lékárny také ciste bílí. Těhotná sem nebyla a stalo se mi to uz dvakrát. :? Ale přeji aby to nebyl podobný případ a čárka silila. Pak určitě dej vědět jak dopadl další test :srdce:

Já nevím, kde na ty falešný duchy chodíte, já se ho tam snažím vykoukat uz tři dny a misto toho jsem vykoukala menstruaci. :mrgreen: Tu ale zase docela dost jasne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí