Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jsem 11 dpo, vidíte taky slabou čárku, je to možný takhle brzo? Objevila se do limitu.
@Anett.taa to vypada jako vadnej test, barvivo je i okolo a ta carka je divne tenka. Zkus jeste jinej…
@Anett.taa já měla 12DPO tohle.
To barvivo jsem tam měla taky takhle, za chvíli to uschlo, tak bych řekla, že test je OK
uvidíš za dva za tři dny. držím palce
@PepiKo ale ona ma tu druhou carku divne tenkou..mely by byt stejne siroke..i kdyz zkraje je ta druha svetlejsi samozrejme.
@Anett.taa píše:
Holky jsem 11 dpo, vidíte taky slabou čárku, je to možný takhle brzo? Objevila se do limitu.
Mne to přijde super akorat
@Tarjei Mam ještě ten druhej, ale ten chci zkusit az za pár dní, aby byla carka silnější, pokud tam něco je.. ale zkusila jsem lepší foto.. ted uz to i zaschlo, takže to neni tak rozpity
@Anett.taa píše:
@Tarjei Mam ještě ten druhej, ale ten chci zkusit az za pár dní, aby byla carka silnější, pokud tam něco je.. ale zkusila jsem lepší foto.. ted uz to i zaschlo, takže to neni tak rozpity
Za mě slabě pozitivní test a preju, at sílí. ![]()
@Anett.taa zbytečné dělat test takto brzy.. za mě negativní ![]()
@Anett.taa no ale ted to vypada jako ryska akorat tak..jako uvidis, drzim palce ![]()
Pozitivní a odpovídající dpo. Také jsem to měla takto. Gratuluji a přeji ať sílí ![]()
Já koukám na tu fotku, že to tam vůbec nejde vidět, to chápu, že si některý myslíte, že jsem na hlavu.
Ve skutečnosti to jde vidět víc. Tak uvidíme, jestli z toho něco bude.
@Anett.taa ja tento test ted mela. Ukazala se mi driha carka, byla krasne videt. Za pul hodiny z ni byl skoro neviditelny duch. A druhy den jsem udelala znova a byl tam je neviditelny duch. Akorat ted spinim. Tak si myslim, ze to byl nejaky vadny test
Ale drzim palce aby tobe to vyslo ![]()
@Anett.taa Ahoj, ja ducha vidím. Ale za sebe doporučuji jiný test. Jakýkoliv z lékárny. Tento mi udělal ducha snad vždy, clearblue neg.,z lékárny také ciste bílí. Těhotná sem nebyla a stalo se mi to uz dvakrát.
Ale přeji aby to nebyl podobný případ a čárka silila. Pak určitě dej vědět jak dopadl další test ![]()
@Alzbeta21 píše:
@Anett.taa Ahoj, ja ducha vidím. Ale za sebe doporučuji jiný test. Jakýkoliv z lékárny. Tento mi udělal ducha snad vždy, clearblue neg.,z lékárny také ciste bílí. Těhotná sem nebyla a stalo se mi to uz dvakrát.Ale přeji aby to nebyl podobný případ a čárka silila. Pak určitě dej vědět jak dopadl další test
Já nevím, kde na ty falešný duchy chodíte, já se ho tam snažím vykoukat uz tři dny a misto toho jsem vykoukala menstruaci.
Tu ale zase docela dost jasne ![]()