Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucyne zatím to jde dobrou cestou
, za týden kontrola pro potvrzení
@Sasanka20071 Je tam!!!
Gratuluji a ať sílí!!!
Dnes jsem dělala test a jsme na tom stejně ![]()
@lucyne píše:
@Sasanka20071 Je tam!!!Gratuluji a ať sílí!!!
Dnes jsem dělala test a jsme na tom stejně
Také gratuluji… A i tobě ať sílí…
@Sasanka20071 ano je tam
hlavně ať sílí
@lucyne tak cooo?,duším či dálnice ![]()
@brumi zatím je tam duch- slabá čárka. Jsem 27 DC, takže teď to čekání
ale věřím, ze se udrží.
@brumi Děkuji
No, teď mám ty kritické dny před sebou… znáš to. Ale zatím jsem v klidu. Prsa bolí, žaludek také a bože jak já jsem unavená, normálně jsem nespavec.. tak snad. A do toho malý začal do školky a vůbec se mu tam nelíbí a už stačil chytit rýmu ![]()
@lucyne jejky no tak to nad teda veselo ale neboj školka se srovná nejmladší taky první rok bojkotoval, plakal prosil ale musíš vydržet, neustupovat a on malý si zvykne
. Nejstarší byla stejná taky hned každý výfuk chytla, prostředí úplně super od prvního dne věž bacilu a malý jen to zvykani, ale uz po měsícii s radostí
.no super mi se žaludek ustaluje ale únava a prsa čím dál horší ![]()
@brumi Vím, ze musím vydržet, ale je to hrůza. On je zvyklý být stále semnou. Ani u babi ještě nespal. Bohužel máme jen jednu co má zájem a ne ještě moc velký.
A manžel také nemá moc času… původně jsem myslela, ze se nám další povede dříve o par měsíců a do školky bych ho nedavala letos. Ale…
Tak to Ti závidím ten žaludek a snad to také bude lepší
A jak mas staré děti?
@lucyne v tomto je to zase lepší už třeba jít všech třech, ty starší si už hůře zvykají.. a taky mi bylo ouzko, když jsem zjistila že malý to snáší špatně, pak mi dost pomohlo když se časem lepsil cestou pláč předávání s řevem a jen co jsem odešla byl úplně v pohodě, NAT má 13,Gab 7 a Maty 6 ![]()
@brumi Ty jooo
Tak to mate krásnou rodinku! A vlastně ještě se rozrostete! Musíš to mít krásne a náročné.
Tak snad to nějak s malým zvládnu tu školku
Me teď nějak večer bolí břicho… tak snad se udrzim a nedostanu MS.