Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Nejhorsi je, kdyz uz vidim na svém testu ducha, protoze bych si ho přála videt a ve skutecnosti tam nic není.
Já nevidim i kdyz chci videt
.
Zeny děkuji za reakce, mne se teda asi nikdy nestalo, ze bych mela ducha a nebyla tehotna. To, jestli těhotenství vyjde, je další věc, ze… Dam teda vedet za pár dni, jsem zvedava a kdo se snazi, tomu taky drzim palce. ![]()
Jsem to samozřejmě nevydržela a dneska rano testovala znovu.. myslíte, ze trochu zesílila? (spodní je ten dnešní) Bojim se biochemka.
@Anett.taa myslim ze zesilila hezky, uvidis ze ve stredu uz bude pekna ![]()
Ahoj holky, samozřejmě vím, že se testuje po vynechané ms, ale nedalo mi to. Mám 3dny do ms a na testu tohle. Tak snad se zadařilo🙏🏻
@Anonymmmm30 Jasně, to je pozitivní test.
Založila jsem skupinu termín porodu 08/2022, kdyby ses chtěla přidat. ![]()
Děkuju za pozvání
přidám se
já doufám, že to bude všechno v pořádku. Četla jsem, že tohle může ukázat snad i cysta🤷🏼♀️Už raději nic nikde nečtu😁
@Ellenya Jo, já už jsem dneska (15 dpo) měla dálnice, tak mám radost, že sílí. ![]()
@Anonymmmm30 píše:
Děkuju za pozvánípřidám se
já doufám, že to bude všechno v pořádku. Četla jsem, že tohle může ukázat snad i cysta🤷🏼♀️Už raději nic nikde nečtu😁
Jako cysta to taky někdy bývá, ale mnohem pravděpodobněji to bude důsledek nechráněného sexu. ![]()
Nejhorsi je, kdyz uz vidim na svém testu ducha, protoze bych si ho přála videt a ve skutecnosti tam nic není.