Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vendulca píše:
Ty jo,já mam zrovna s tímhle testem dost špatnou zkušenost,měla jsem tam vždycky duchy a nikdy nic.Moc držím palce aby to vyšlo.
Jejda,tak to dneska ani neusnu:-( No uvidím ráno…Ach jo:-(
Ahojky holky
Já jsem dnes 28 DC a MS nikde, ale testit se nechci, krom toho, že cítím podbřišek mi nic není… a mám nějaký vnitřní pocit, že stejně nic.. tak snad příští měsíc s Clostíkem bude úspěšný…
Držím palce ![]()
Aničko tak jak dneska? Je tam? Sílí to? ![]()
Ahoj holky,tak se mi zdá že testík trochu zesílil ale není to žádná sláva,je to teda test s vyšší citlivostí,ale stejně jsem zklamaná.No uvidíme.
Aniska888 píše:Vendulca píše:Jejda,tak to dneska ani neusnu:-( No uvidím ráno…Ach jo:-(
Ty jo,já mam zrovna s tímhle testem dost špatnou zkušenost,měla jsem tam vždycky duchy a nikdy nic.Moc držím palce aby to vyšlo.
Tak co,jak jsi dopadla?Držím palečky ![]()
Vendulca píše:
Ahoj holky,tak se mi zdá že testík trochu zesílil ale není to žádná sláva,je to teda test s vyšší citlivostí,ale stejně jsem zklamaná.No uvidíme.
Ahojky mě se to zdá ok
a kolikátý jsi DC? ![]()
Vendulca píše:
Jsem 27 DC,co ty,už jsi zkoušela testík?
Já dneska 28 DC teplota 36,9 ale to u mě nic neznačí, změřila jsem ji jen jednorázově
Ze zvědavosti.. jinak mě píchá podbříšek… a to je tak vše.. takže nevím co si myslet testila jsem před 3 dny - a byl tami pidi duch.. ale nevím jestli to nebyl spíš stín… ![]()
Vendulca píše:
Tak zkus ještě testnout,moc držím palečky
Zkusím testnout asi ve středu a mamatestem 10, te´d to byla 25 takže ať mám jistotu ![]()
Ahoj holky, já u obou fotek ducha vidím! Určitě vám bude sílit. Já jsem dneska ráno taky testovala, a asi jsem taky nějaký stín viděla, ale říkám si, že ten test byl hrbolatej a házel stín. Ale že zrovna to testovací místo, sakra
Jinak už tři dny špiním, a vypadá to, že se to zítra rozjede, ale když ne, tak testnu zase, a nebo ve středu. Držím vám palce holky, co já bych dala aspoň za takovýho ducha, jak máte vy:)
Příspěvek upraven 26.09.11 v 14:28
Vendulca píše:
vidím! potichu gratuluji ![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, já u obou fotek ducha vidím! Určitě vám bude sílit. Já jsem dneska ráno taky testovala, a asi jsem taky nějaký stín viděla, ale říkám si, že ten test byl hrbolatej a házel stín. Ale že zrovna to testovací místo, sakraJinak už tři dny špiním, a vypadá to, že se to zítra rozjede, ale když ne, tak testnu zase, a nebo ve středu. Držím vám palce holky, co já bych dala aspoň za takovýho ducha, jak máte vy:)Příspěvek upraven 26.09.11 v 14:28
Nesmíš myslet negativně
Třeba to ještě vyjde!!
Já dneska 28 DC a na testu takovej duch nebo stín nebo co.. mno radši jsem to ani nefotila ![]()
Vendulco, vypadá to nadějně, je to silnější než minule, tak držím pěstičky ![]()