Vidíte tam něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
27.9.11 22:29
jaja84 píše:
Aniska888 píše:
Ewule0712 píše:
To je krááása! Moc gratuluji! :kytka:
Děkuju ,no moc to nevypadalo,dvakrát na testu jenom dušík,až tak krev to potvrdila.Tak snad to všechno dobře dopadne ;-)
taky moc gratuluju :lol: :huban: a kolik jsi mela v krvi?

35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
27.9.11 22:49

Anisko moc gratuluji:-* ja ms porad nikde, ale mam spatny pocit, ze to nevyslo.. Na testu jen pidi duch tak uvidime:-) drz se :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.9.11 23:02
dirli píše:
Anisko moc gratuluji:-* ja ms porad nikde, ale mam spatny pocit, ze to nevyslo.. Na testu jen pidi duch tak uvidime:-) drz se :-*

Děkuju moc :-* No já si dělala druhý test v pondělí ráno a tam byl taky jen pidi duch,tak sme jeli k doktorovi na krev…Nedej na špatný pocit,to já měla po tom druhým testu taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.9.11 00:36
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů! :srdce: :srdce: :srdce:

Já taky moc moc gratuluju to je nádherný jak se tu rozrůstáme!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.9.11 10:22
ivaska píše:
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů! :srdce: :srdce: :srdce:
Já taky moc moc gratuluju to je nádherný jak se tu rozrůstáme!!!! :palec: :palec: :palec:

Děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
28.9.11 13:52

Já teda nevim,ale podle me tak duch je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.9.11 23:00

Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl :-D )udělala mamatest a tady je vysledek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 23:08
Aniska888 píše:
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl :-D )udělala mamatest a tady je vysledek ;-)

Krásná dálnice. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1244
30.9.11 23:23
weruuunka píše:
Aniska888 píše:
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl :-D )udělala mamatest a tady je vysledek ;-)
Krásná dálnice. :potlesk: :potlesk:

No já tu dávala test minulý týden a ten dálnici nepřipomínal ani omylem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
1.10.11 01:58

gratulace :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
1.10.11 10:34

Tak to už je uplně jasné, ted ještě mimíska vidět na UZ, to budeš úplně naměko :srdce: Tak držím palce, at je to v úterý všechno v pořádku a doktor ti řekne tak maminko, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.10.11 11:34
delice píše:
Tak to už je uplně jasné, ted ještě mimíska vidět na UZ, to budeš úplně naměko :srdce: Tak držím palce, at je to v úterý všechno v pořádku a doktor ti řekne tak maminko, gratuluji :kytka:

jé děkuju,už se na úterý moc těším ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.11 22:42
Aniska888 píše:

Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.10.11 01:19
Luciferka1979 píše:
Aniska888 píše:
Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.11 10:57
Aniska888 píše:
Luciferka1979 píše:
Aniska888 píše:
Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?

JJ viděla sice je slaboučká,ale je tam,já chci taky takové krásné čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital