Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jaja84 píše:Aniska888 píše:taky moc gratulujuEwule0712 píše:Děkuju ,no moc to nevypadalo,dvakrát na testu jenom dušík,až tak krev to potvrdila.Tak snad to všechno dobře dopadne
To je krááása! Moc gratuluji!![]()
a kolik jsi mela v krvi?
35
Anisko moc gratuluji:-* ja ms porad nikde, ale mam spatny pocit, ze to nevyslo.. Na testu jen pidi duch tak uvidime:-) drz se ![]()
dirli píše:
Anisko moc gratuluji:-* ja ms porad nikde, ale mam spatny pocit, ze to nevyslo.. Na testu jen pidi duch tak uvidime:-) drz se
Děkuju moc
No já si dělala druhý test v pondělí ráno a tam byl taky jen pidi duch,tak sme jeli k doktorovi na krev…Nedej na špatný pocit,to já měla po tom druhým testu taky…
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů!![]()
![]()
Já taky moc moc gratuluju to je nádherný jak se tu rozrůstáme!!!!
![]()
ivaska píše:Aniska888 píše:Já taky moc moc gratuluju to je nádherný jak se tu rozrůstáme!!!!
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů!![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuju ![]()
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl
)udělala mamatest a tady je vysledek ![]()
Aniska888 píše:
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl)udělala mamatest a tady je vysledek
Krásná dálnice.
![]()
weruuunka píše:Aniska888 píše:Krásná dálnice.
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl)udělala mamatest a tady je vysledek
![]()
No já tu dávala test minulý týden a ten dálnici nepřipomínal ani omylem ![]()
Tak to už je uplně jasné, ted ještě mimíska vidět na UZ, to budeš úplně naměko
Tak držím palce, at je to v úterý všechno v pořádku a doktor ti řekne tak maminko, gratuluji ![]()
delice píše:
Tak to už je uplně jasné, ted ještě mimíska vidět na UZ, to budeš úplně naměkoTak držím palce, at je to v úterý všechno v pořádku a doktor ti řekne tak maminko, gratuluji
jé děkuju,už se na úterý moc těším ![]()
Aniska888 píše:
Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
![]()
Luciferka1979 píše:Aniska888 píše:Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
![]()
![]()
![]()
A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?
Aniska888 píše:Luciferka1979 píše:A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?Aniska888 píše:Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
![]()
![]()
![]()
JJ viděla sice je slaboučká,ale je tam,já chci taky takové krásné čárky