Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciferka1979 píše:Aniska888 píše:JJ viděla sice je slaboučká,ale je tam,já chci taky takové krásné čárkyLuciferka1979 píše:A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?Aniska888 píše:Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl)udělala mamatest a tady je vysledek
![]()
![]()
![]()
Neboj,dočkáš se ![]()
Aniska888 píše:Luciferka1979 píše:Neboj,dočkáš seAniska888 píše:JJ viděla sice je slaboučká,ale je tam,já chci taky takové krásné čárkyLuciferka1979 píše:A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?Aniska888 píše:Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
Tak sem si dneska pro klid duše(k doktorovi jdeme až v úterý,tak jestli se náhodou nespletl)udělala mamatest a tady je vysledek
![]()
![]()
![]()
No poslední dobou tomu přestávám věřit
Luciferka1979 píše:Aniska888 píše:No poslední dobou tomu přestávám věřitLuciferka1979 píše:Neboj,dočkáš seAniska888 píše:JJ viděla sice je slaboučká,ale je tam,já chci taky takové krásné čárkyLuciferka1979 píše:A viděla si ten co sem tu měla před týdnem?Aniska888 píše:Ahojky náhodou jsem na vás narazila a nedalo mi to abych nereagovala,je ukázkový,moc gratuluji
![]()
![]()
![]()
Všechno bude ![]()
Taky sem mela ducha dneska rano sem si delala test a taky sem tam vydela toho ducha