Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla vždy nedočkavá a z takových téměř neviditelných dušíků mám tři děti. Já tam čárku vidím. ![]()
@Anny2148 taky jsem nedočkavá, dělám testy hned v den zpoždění
, ale teď teda nevím co dělat, asi čekat. K dětem gratuluju. ![]()
Neco vidim, ale tri dny zpozdeni se mi zda strasne slaba. Ja to mela v prosinci taky tak, trosku zesilila, ale dal se uz nikam neposouvala v intenzite a bylo z toho biochemicke.
@martina.se píše:
Není pravda.. Nevíš, jak má cyklus atd
Jasne..no ja hlavne vim, co jsou falesny nadeje a biochemicke tehotenstvi..ja samozrejme, zakladatelko, ti moc preju miminko..,ale pozitivni test 3 dny zpozdeni vypada standardne jinak..ale jestli mas cyklus 21 dni, nebo jsi mela ovulaci treba az 24. den cyklu, tak jo, tak by to mohlo odpovidat…preju hodne stesti kazdopadne..kdyz to nevyjde ted, tak priste urcite
Něco tam vidím, ale jak psaly ostatní na 3 dny zpoždění je to celkem slabý. Uvidíš za pár dní jestli bude silnější.
Měla jsem u dvou dětí po dni zpoždění čárku nevyfotitelnou, prostě na fotce to bylo jasně negativní. Třetí den zpoždění něco jako ty a to šlo dokonce fakt o oplodnění zhruba ten patnáctý den cyklu.
Takže já neříkám, že z tohoto 100% něco bude, ale nakonec ti stejně nezbývá než počkat.
@JanaDaR tak to zatím máme stejně, tak alespoň malá šance tam je, dekuju ![]()
@Petrussee nech to plynout a třeba v pondělí test zopakuj, pokud nepřijde menstruace. Držím pěsti, ať je to tak, jak si přeješ.
Včera úplně bílý, dnes ráno takto. Už několik let jsem netestovala. Je to test Dr. Max, 13dpo.
Teď jsem teda ještě více zmatená, ale za všechny názory dekuju.