Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sára2020 ano jdu v úterý, chce mě vidět co nejdříve, tak uvidime 😊 nic si od toho neslibuju, asi nejspíše mi taky jen vezme krev a nastane období čekání ![]()
@Petulinecka86 tak jsme v tom aspoň stejne a můžeme to sdílet, snad nám to oběma všechno dobre dopadne ![]()
@Sára2020 jasné, dáme si vědět ![]()
Kdyžtak pak do zprávy ať tady nespamujeme ostatní holky ![]()
@bouquetin píše:
Tak jak to u vás vypadá? Já dneska ráno ještě ulovila ducha na Clearblue a pak se mi spustila MS, která přišla už 25. den..![]()
Tak teď nevím, jestli jsem si cyklus rozházela ještě víc stresem nebo Agnucastonem
Tak já ještě přidám dnešní aktualizaci pro úplnost, kdyby to měl třeba někdo podobně.. ![]()
Ten 25.DC to bylo jenom další ranní špinění s trochou krve a tak to šlo až do včera a pořád jsem doufala… dnes 28.DC dorazila MS se vším všudy. Křeče, průjem, kusy sliznice - no parádička.
Nicméně na testu opět duch. Teď už to nebudu řešit, nechám dojet MS a chraň ten mamatest ruka páně, jestli mi po MS zase hodí ducha!
To už bych pak asi šla radší na hcg z krve..
@bouquetin tak to mě moc mrzí 🥺 🥺 hlavně se opatruj a drz se… příště už to určitě klapne ![]()
@bouquetin Ach jo
Tak to bylo asi biochemko?
tak snad se brzy zadaří ![]()
@Sára2020 @Petulinecka86 moc díky holky
kdyby to bylo biochemko, tak aspoň vím, že to nějak jde.. ale spíš mám pocit, že to bylo zvýšené přirozené hcg kvůli tomu drmku.. příští týden si nechám udělat hormonální profil a radši i to hcg
a držím vám palce ![]()
Ahoj mam 6 dni spozdeni vcera jsem byla u dr.
A rikal ze sance na to ze jsem tehotna je nulova
Ze mam tenkou sliznici co myslite? V ponedli si
Zajdu na krev
@Luca011 ahoj, těžko říct a těžko zpochybňovat co říká doktor
snad ti výsledky z krve poví více… jako silnějšího ducha tam vidím, to je fakt ![]()
@Petulinecka86 prave si rikam ze co kdyz je to jeste tak male ze by nic nepoznal
@Luca011 no možné je asi všechno, už jsem slyšela různé příběhy, to je fakt
každá se můžeme vymykat normálu
asi bych se na to neupinala, ale kdyby to klaplo o to více to bude supeeer ![]()
@Petulinecka86 to by bylo super tak jsem zvedava v pondeli na krev. Testu uz jsem si udelala opravdu hodne ale ze by mi vychzeli takovy duchove to nikdy
@bouquetin Děkujeme moc
taky na tebe budu myslet, aby to konečně už klaplo ![]()
@Luca011 Třeba je to opravdu malé
ale ta krev ti opravdu řekne nejvíce. Ale určitě se tam něco děje. Mě taky test nikdy nic neukazal, když jsem nebyla těhotná, teď jen počkat, co z toho bude. To čekání je nejhorší ![]()