Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sára2020 neboj, záleží na rostoucím hcg, někomu stoupá rychle, někomu pomaleji. Moc moc držím palce ![]()
Holky mám je jenom vykoukane nebo někdo vidí také? Vím že je dost času a že je to brzo ale musela jsem 👍
@Žirafa12 Já bohužel na fotce nic nevidím, ale je to fakt ještě brzy
počkej ještě chvíli a testuj znovu za par dni. ![]()
@Žirafa12 tohle jsem měla přesně ja nikdo neviděl nic jen já
a po dvou dnech mi menstruace přišla a to jsem měla ještě 6 dní do Ms snad jste mě pochopila ![]()
@Žirafa12 ale zkus testovat třeba za 2-3 dny třeba čárka vyleze ![]()
@Žirafa12 já vidím u vás takový náznak ducha v dolním okraji.. ale já jsem extremní paranoik, tak ze mě si moc neberte příklad ![]()
Tak jak to u vás vypadá? Já dneska ráno ještě ulovila ducha na Clearblue a pak se mi spustila MS, která přišla už 25. den..
Tak teď nevím, jestli jsem si cyklus rozházela ještě víc stresem nebo Agnucastonem ![]()
@bouquetin to mě mrzí, příště to určitě vyjde
já dneska volala k dr. A jdu tam příští úterý, tak uvidime co mi řekne 😊
@bouquetin To je mi líto
ale aspoň víš na čem jsi a zase se můžete za chvíli snažit.
Já jsem si dnes tt nedělala, chci až zítra nebo v pátek, měla jsem porad slabou druhou čárku a tak mě stresuje, že je něco špatně. Minulé těhu jsem měla už 3 dny před MS pěkně tlustou čáru, ale pak z toho bylo ZT a teď 3 dny po vynechání porad slabá. Také nevím a mám akorát nervy ![]()
@Sára2020 já bych sílu čárky na testu asi neřešila
zbytecne se tím nestresuj ono to nějak dopadne
mě to minule zase krásné sílilo, neměla jsem žádný problém a bylo z toho mimodelozni, takže teď už jen čekám co bude… takže si to uzivej a nestresuj se 😊
@Petulinecka86 díky moc, jsi moc hodna
taky doufám. Už bych další zklamání asi neunesla. ![]()