Viditelná erekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14313
6.7.20 22:05

@alexandr.alex No tak nenos úplé kraťasy a kalhoty :nevim: Některou to pohorši některá se ráda koukne.Ale vidět to, tak mi to přijde jako záměr, stejně jako třeba ženská bez podprdy které trčí bradavky.

Příspěvek upraven 06.07.20 v 22:07

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:07

@lachtanice86 Nebuď taková zlá. Nikoho tady už s Tedem nepohoršuju.

• Upravit
19979
6.7.20 22:09

@puzzles tak o něm nepis vůbec. A zlá? To by vypadalo jinak

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:10

@lachtanice86 Jsem na odvykačce. To, že jenom napíšu jeho jméno, je úspěch, ne?

• Upravit
19979
6.7.20 22:14

@puzzles plevelime diskuzi

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:18

@lachtanice86 Však to píše nějaký honimír…

@alexandr.alex Sašo, jestli vypadáš trochu jako Ted Bundy, tak by mě ten tvůj problém vůbec nepohoršil, spíš naopak. :dance: A jsem v tématu.

• Upravit
puzzles
6.7.20 22:22
  • Upravit
19979
6.7.20 22:25

@puzzles jasně že je to úchyl

• načítám...
6956
6.7.20 22:26

Jednadvacetiletý kluk bude určitě sám o sobě psát jako o „štěněti“ :mrgreen:

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:26

@lachtanice86 Já s ním klidně pokecám. Něma problema! :mavam:

• Upravit
5207
6.7.20 22:29

Teda ani muj pritel, ani zadny z mych kamaradu do prace s erekci z bytu neodchazi. A to vim zcela presne, protoze s kamarady jsme tohle tema resili. No a jestli to mas jinak, tak si kup volnejsi/jinak barevne kratasy, ve kterych to videt nebude.
Videt te jednou, tak je mi to celkem sumak. Jezdit s tebou vlakem opakovane, tak si pomyslim neco o tom, ze by ses mohl oblekat tak, abys to zamaskoval, protoze pokud je ta erekce bezne videt, tak bys mi pripadal jako exhibicionista. Tot asi tak vse.

• načítám...
12522
6.7.20 22:32
@alexandr.alex píše:
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vy :) A čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet :)
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický kluk :D A vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství? :nevim: :lol:

Nikdy me nenapadlo cumet chlapum do rozkroku, tam nekdo kouka?

• načítám...
17
6.7.20 22:42

V kraťasech je neskutečně vidět tvoje mužství?
 XXX

• načítám...
Uslava
6.7.20 22:43
@alexandr.alex píše:
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vy :) A čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet :)
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický kluk :D A vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství? :nevim: :lol:

Dle vašeho literárního slovníku máte cca 75 až 85 let. Ještě vás to baví?

• Upravit
6.7.20 22:50

Heleď štěndo, podle popisu rozrajcuješ leda podobného chlapce jako seš ty sám.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu