Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexandr.alex No tak nenos úplé kraťasy a kalhoty
Některou to pohorši některá se ráda koukne.Ale vidět to, tak mi to přijde jako záměr, stejně jako třeba ženská bez podprdy které trčí bradavky.
Příspěvek upraven 06.07.20 v 22:07
@lachtanice86 Jsem na odvykačce. To, že jenom napíšu jeho jméno, je úspěch, ne?
@lachtanice86 Však to píše nějaký honimír…
@alexandr.alex Sašo, jestli vypadáš trochu jako Ted Bundy, tak by mě ten tvůj problém vůbec nepohoršil, spíš naopak.
A jsem v tématu.
Jednadvacetiletý kluk bude určitě sám o sobě psát jako o „štěněti“ ![]()
Teda ani muj pritel, ani zadny z mych kamaradu do prace s erekci z bytu neodchazi. A to vim zcela presne, protoze s kamarady jsme tohle tema resili. No a jestli to mas jinak, tak si kup volnejsi/jinak barevne kratasy, ve kterych to videt nebude.
Videt te jednou, tak je mi to celkem sumak. Jezdit s tebou vlakem opakovane, tak si pomyslim neco o tom, ze by ses mohl oblekat tak, abys to zamaskoval, protoze pokud je ta erekce bezne videt, tak bys mi pripadal jako exhibicionista. Tot asi tak vse.
@alexandr.alex píše:
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vyA čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický klukA vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství?![]()
Nikdy me nenapadlo cumet chlapum do rozkroku, tam nekdo kouka?
@alexandr.alex píše:
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vyA čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický klukA vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství?![]()
Dle vašeho literárního slovníku máte cca 75 až 85 let. Ještě vás to baví?
Heleď štěndo, podle popisu rozrajcuješ leda podobného chlapce jako seš ty sám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat