Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Muj sen-klucina v utahlych kratasech a tilku s viditelnou erekci
dneska asi neusnu
bohuzel pro tebe, spis desem nez vzrusenim
A mimochodem, ranni „sprcha“ to vyresi u vetsiny chlapu ![]()
@alexandr.alex Šampónka ve slim džíničkách bych přešla jak placatý šutr. Záměrně se lidem do rozkroku nedívám, v kupé čučím z okna a komentuju dítěti krajinu. Při cestě do zaměstnání koukám co nejdřív dohopkat do kanclu a uvařit si kávu. A koukám zásadně pod nohy, abych do něčeho nešlápla.
@alexandr.alex píše:Útlé kraťasy a tílko? No tak nic. Na tohle nekoukám vůbec.
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vyA čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický klukA vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství?![]()
I můj čtyřicetiletý manžel vyřeší ranní pnutí rychlou masturbací a pak nemusí řešit pohledy žen do svého rozkroku. Navíc by ho nenapadlo si při problémech s nežádoucí erekcí brát upnuté kalhoty. Potkat takového mladíka, pomyslím si néco o nedostatku soudnosti. Pokud bych navíc věděla, že o tom vypisuje na servru pro maminy s dětma, přijde mi na mysl i exhibicionismus v kombinaci s mdlým rozumem.
Popravdě… Rozhlédla bych se kolem sebe, který frajer ho tak rozparádil
Pořiď si holku/kluka/třešnový koláč a nehoň si nad tím, že píšeš na mimiforum o tom jaký jsi kanec.
@Ou píše:
Pořiď si holku/kluka/třešnový koláč a nehoň si nad tím, že píšeš na mimiforum o tom jaký jsi kanec.
Třešňový koláč
![]()
To jsou pořád samá sexuální témata tady. A že by mě někdo pochválil, že už tu nepíšu slinty o Tedovi, to ne. ![]()
Jestli tě erekce doprovází od probuzení ještě na cestě do práce, tak bych řekla, že máš větší problém než to, jestli někoho nepohoršuješ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vy
A čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet 
A vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.

Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický kluk
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství?