Viditelná erekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
alexandr.alex
6.7.20 21:35

Viditelná erekce

Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vy :) A čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet :)
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický kluk :D A vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství? :nevim: :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13708
6.7.20 21:41

Já se štěňatům na mužství nedívám, mám radši starší psy :mrgreen:.

• načítám...
53190
6.7.20 21:48

Muj sen-klucina v utahlych kratasech a tilku s viditelnou erekci :mrgreen: :mrgreen: dneska asi neusnu :pankac: bohuzel pro tebe, spis desem nez vzrusenim :mrgreen: :mrgreen: A mimochodem, ranni „sprcha“ to vyresi u vetsiny chlapu 8)

• načítám...
53518
6.7.20 21:49

@alexandr.alex Šampónka ve slim džíničkách bych přešla jak placatý šutr. Záměrně se lidem do rozkroku nedívám, v kupé čučím z okna a komentuju dítěti krajinu. Při cestě do zaměstnání koukám co nejdřív dohopkat do kanclu a uvařit si kávu. A koukám zásadně pod nohy, abych do něčeho nešlápla.

• načítám...
19978
6.7.20 21:54
@alexandr.alex píše:
Dámy, tíží mě otázka, kterou mi můžete zodpovědět jen vy :) A čím více odpovědí tu bude, tím méně nad tím snad budu přemýšlet :)
Jako každého muže, i mě ráno do práce doprovází erekce. Je mi 21,sportovní postava, řekl bych že vypadám jako běžný sympatický kluk :D A vzhledem k mému věku, tak chodím i oblékaný. Útlé kraťasy, tílka, krátké rukávy a pod. Nicméně v těch kraťasech je mi neskutečně vidět mé mužství, když se postaví. Jedná slečna, která se mnou jela v coupé ve vlaku, se na mě culila, druhá se dívala až opovrženě.
Jak byste reagovaly vy, kdyby před vámi sedělo 21 leté štěně a bylo mu jasně vidět jeho mužství? :nevim: :lol:
Útlé kraťasy a tílko? No tak nic. Na tohle nekoukám vůbec.
  • načítám...
Janli
6.7.20 21:57

I můj čtyřicetiletý manžel vyřeší ranní pnutí rychlou masturbací a pak nemusí řešit pohledy žen do svého rozkroku. Navíc by ho nenapadlo si při problémech s nežádoucí erekcí brát upnuté kalhoty. Potkat takového mladíka, pomyslím si néco o nedostatku soudnosti. Pokud bych navíc věděla, že o tom vypisuje na servru pro maminy s dětma, přijde mi na mysl i exhibicionismus v kombinaci s mdlým rozumem.

• Upravit
14376
6.7.20 21:58

Popravdě… Rozhlédla bych se kolem sebe, který frajer ho tak rozparádil

• načítám...
Ou
24138
6.7.20 21:59

Pořiď si holku/kluka/třešnový koláč a nehoň si nad tím, že píšeš na mimiforum o tom jaký jsi kanec.

• načítám...
53518
6.7.20 22:01
@Ou píše:
Pořiď si holku/kluka/třešnový koláč a nehoň si nad tím, že píšeš na mimiforum o tom jaký jsi kanec.

Třešňový koláč :P :P

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:02

Bylo by mi to úplně buřt. :nevim:

• Upravit
puzzles
6.7.20 22:03

To jsou pořád samá sexuální témata tady. A že by mě někdo pochválil, že už tu nepíšu slinty o Tedovi, to ne. 8o

• Upravit
19978
6.7.20 22:04

Omyl

Příspěvek upraven 06.07.20 v 22:04

• načítám...
268
6.7.20 22:04

Jestli tě erekce doprovází od probuzení ještě na cestě do práce, tak bych řekla, že máš větší problém než to, jestli někoho nepohoršuješ :think:

• načítám...
puzzles
6.7.20 22:05

@lachtanice86 Jsem tady pořád, ale sekám latinu. :andel:

• Upravit
19978
6.7.20 22:05

@puzzles už si ho zase zmínila, pochvalu nezaslouzis

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat