Viete ako upiect dobošku?

18.10.14 15:48

Viete ako upiect dobosku?

Strasne ma to pokusa, co som sa odstahovala do Ciech, tak ju nikde v cukrarni nemaju, ale stale som nevymyslela ako tych 6 - 8 platov upiect. Nevadi slahanemu cestu ked bude cakat, kym popeciem vsetky platy? Predsa len, kazdy by mal sediet v rure aspon 10 minut :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
18.10.14 15:57

Pekla jsem podle tohoto postupu a byla výborná http://www.cuketka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.10.14 16:05

Já myslím, že nevadí. Stejně se to pak maže a dává tuhnout přes noc. A na horkém by se roztékal ten krém, takže já bych to normálně upekla, nechala vystydnout a pak pokračovala dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.10.14 16:47

@Busy Bee no, tak to opravdu diky :jazyk:, diskuzi jsem otevrela ze zvedavosti, ze nevim, o cem je rec…a toto? :cert: :twisted: :twisted: to vypada fakt prudce jedle…uaaaa :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.10.14 17:10

Je to mnamka! :P tchyne pece na kazdou akci.. mnam.
Tchyne dava 2plechy najednou, aby to mela rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.14 18:16

No ja ac slovak ako remen som na madarskej doboske zavisla, len som este nenasla odvahu nechat stat slahane cesto, kym sa upecie predchadzajuca davka. Bohuzial, co som „z domu“, nikde ju nemozem kupit, takze jedina cesta je skrz vlastnu kuchynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.10.14 19:28

@Bábi Zlopočasná ajo, až teď mi došlo, že se jedná o to syrové - já nějak myslela, že se ptáš na to už upečené… no dala bych dva plechy najednou a ono je to hodně tenké, já myslím, že se to peče tak 5min? to snad to těsto vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí