Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám prosbu, jestli byste mohli poradit ohledně víkendu v Paříži. Je možné pro 2 osoby, bez ubytování a stravy se vejít cca do 5,000? Koukala jsem na letenky, ale vůbec se v tom nevyznám. Termín by byl nějaký víkend v červnu.
Nebo mě teď napadají Benátky, vůbec nevím, jak to chodí. Nebo je lepší cestovka?
Děkuju
Levnejsi je si to zaridit sam. Letenky podle toho jake najdes, daji se i levne, ale je to kus od Parize. V lete a na silvestra byvajibletenky drazsi.
Díky za příspěvek, ale měla jsem na mysli něco konkrétního, nějakou leteckou společnost nebo tak něco. Nejlepší by byl odkaz ![]()
Dobry vyhledac letu je skyscanner.cz
My leteli myslim s easyjet, ten leti primo do Parize, pak tam byl wizzair, ale ten letel nekam kus za Pariz.
Pokud chces levne kamkoliv, koukni na ryanair, ale neletaji z Prahy.
Jo, něco takového jsem si představovala. Ale do Paříže to vychází tak na 8.000. Ještě mrknu, jinak děkuju
@terkacek
bohuzel cervne je jedna z nejdrazsich moznosti
plus uz to neni az tak daleko a obecne, cim driv kupujes letenky i hotel, tim levneji te vyjdou. pokud ti fakt jde o to, vejit se do nejake castky, tak bych to prehodila na zari (pokud je to mozne).
na hotely doporucuju booking.com, vetsinou jich je spousta, co se da zabookovat bez zalohy a jde rezervace eventualne zrusit. ale Pariz je zradna, jak uz psala @pikola - levne letiste jsou daleko od mesta - pak transfer vyjde draho a hotely byvaji drazsi nej jinde. plus Pariz je obrovska a clovek musi dat bacha, aby to nemel do centra hodinu cesty.
Pariz zboznuju, ale na vikendovy pobyt je to podle meho nazoru jedna z nejdrazsich moznosti (spolecne s Londynem).
@Ali-Ali Děkuju, v září to už bude asi pozdě, máme 2,5 let starýho kluka, kterého dáme na hlídání k babičce a já jsem teď v 8.tt, v září bych se asi bála letět. A co třeba Benátky? Byla jsi tam? Přítel teď bude maturovat, tak to bude taková odměna a zároveň i malá dovolená, protože se letos nikam nedostaneme.
@terkacek
Benatky jsou taky nadherne - relativne male, ale na vikend akorat. Akorat pocitej s davy lidi ![]()
z prahy se tam asi nejlevnejsi dostanes s http://wizzair.com/ akorat bacha, oni litaji na Treviso - coz je asi 25 km od Benatek, ale pry tam jezdi pravidelny bus Treviso-Benatky za cca 5eur.