Víla Zvonilka na dort

338
9.10.14 14:47

Víla Zvonilka na dort

Ahoj maminy, nenašla by se mezi vámi zkušená osůbka, která umí dělat postavičky z potahované hmoty na dort? Potřebovala bych Zvonilku a sama se na to necítím, spíš mám levé ruce. Potřebovala bych Pražáka abych si to osobně vyzvedla. Cena tak do 150 Kč, je to vůbec reálné?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
9.10.14 14:53

Ahoj tady maji postavicku zvonilky z marcipanu www.cukrarna-jitka.cz/kontakty/
Jinak si neumim predstavit, ze by se ti nekdo patlal s potahovanou postavickou, a mel by z toho do kapsy 40 kc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.10.14 14:57

@Šarlota4
ale to co píšeš jsem zjišťovala a i s poštou to vyjde na 340 kč a to je trochu moc, to je cena dortu. Opravdu jsem na to nešikovná, a dovedu si představit tu piplačku, Proto se ptám jestli je 150 kč reálné, protože 340 je fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.10.14 15:02

:mavam: nestačilo by za tu cenu jedlý papír jako tady? http://www.hospodynkam.cz/…pir-zvonilka
V Praze by se to dalo někde sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.10.14 15:04
@Parchant píše: :mavam: nestačilo by za tu cenu jedlý papír jako tady? http://www.hospodynkam.cz/…pir-zvonilka
V Praze by se to dalo někde sehnat :think:

je to pro sestru a ta chce figurku takže bohužel, i když já už jsem to navrhovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
9.10.14 15:14

Hele a máte nějou figurky víli zvonilky? Já jsem dělala figurky na dosrt tak, že jsem je odlila do hmotx, kterou se dělají zubařsjé otisky zubů a pak jsem do ní natlačila fondán, no a pak to nabarvit potravinářskýma barvama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.10.14 15:14

A co koupit tu vilu jako postavicku-panenku tu dat na dort a pak by to mela oslavenkyne jako dáreček a mohla by si s ni normalne hrat? děti nemam netuším kolik by to stalo jen mi to tak blesklo hlavou… :oops: ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.14 15:17

@Gambo ja to s tou cukrarnoj myslela spis jako navrh. Urcite se da sehnat ta postavicka i v Praze, tam kde maji vlastni vyrobu ti ji urcite udelaji a bude to stat do 100 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.10.14 15:22

Panenku dostane jako dárek, postavit ji na dort není špatná nápad, ale nevím jestli by to prošlo, zkusím oslovit firmy co dělají postavičky do cukráren, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí