Vinted mi neposlal peníze do peněženky

1793
26.10.22 18:24

Vinted mi neposlal peníze do peněženky

Ahoj holky, stalo se někomu, že vinted neposlal peníze do peněženky? Už jsou to 3 týdny co jsem na vinted prodala paní autosedačku a penize stále nemám. Zajemce koupil přes tlačítko koupit, paní mi napsala, že má sedačku doma a že děkuje, ale dodnes peníze nemám. V pátek jsem psala na vinted a žádná odpověď.. Může se stát, že už jako prodávající peníze neuvidím?
K vůli velikosti balíku probíhala doprava mimo vinted a to přes českou poštu. Doklad o zaslání balíku má paní i vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
26.10.22 18:36

Tak pokud dala koupit, tak to mělo jít přes přepravce, kterého si vybrala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.10.22 18:44

Měla jsem tam vlastní přeprava. Ale platila vinted za sedačku. Jen mě platila na účet za dopravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.10.22 18:53

@pocker a jí peníze z peněženky odešly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
26.10.22 18:59

No a jak Vinted ví, že nákup dorazil? Zaklikla paní to, co měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.10.22 18:59

@pocker V případě vlastní dopravy musí paní ve Vinted aplikaci potvrdit, že zásilku přijala a že je zboží v pořádku. Poté se ti peníze do peněženky přičtou. Pokud z její strany nebude žádná akce, peníze se přičtou automaticky po cca měsíci. Ale to všechno bys měla mít napsané v historii komunikace s kupujícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.10.22 19:02

@Cuddy
Tipuju, že ne, protože nečtou, co je tam napsané. Jako v drtivé většině případů “problémů” s Vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.10.22 19:12

Vinted mi po odeslani balíku psal, zda jsem balik poslala, poslala jsem kopii odeslaneho baliku z pošty. Paní potvrdila že ná balík přijaty a do týdne měly byt penize v peněžence a nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.10.22 19:19

No ale pani potvrdila tlacitem ve Vinted, nebo jen odepsala? Bych tipla, ze zadrhel bude tam :think: Ja tedy za dobu existence tech tlacitek jen kupovala, ale pochopila jsem to tak, ze pokud nepotvrdim, penize se prodavajicimu neposlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
13.9.23 21:26

Možná se to tu někde už probírá. Peníze jsou stále v očekávaných platbách a nejdou převést. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lyv
1
21.9.23 14:43

Zdržování peněz od Vinted

Zdravim. Ano, prave jsem se dopatrala k pricine. Před nedávnem na mě vyskocilo něco jako „overeni totoznosti“ -po x letech, co tady točím a platím jim z toho peníze…zrovna potom, co tam naskočila slušná suma…
Samozřejmě si s Vámi píše automat…a tímto chtějí lidi donutit odevzdat jim svoje kompletní občanky, s fotkami a nevím čim ještě…jinak Vám prostě Vaše peníze nepošlou.
Zvažuji podat trestní oznámení
A posílám na ČOI, TOTO je protiprávní podvodné jednání jak vyšité. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
7.12.23 19:47

@Lyv ahoj můžeš mi říct jak jsi dopadla…taky čekám a mám poslat další věci které jsou zaplacený ve Vinted peněžence, a váhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 12:10

Ahoj, už jsem jim poslala cislo karty se vsemi udaji-jeste chteji komplet vypis a mam teda už strach, protoze s temito udaji mi muzou uplne vybrat cely ucet, Zadrzuji mi uz pres 20tis, tak nevim co mam delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 12:15

@Lyv Jak jste prosim dopadla? Ja už jim poslala veškeré udaje včetně čisla katy, kodu, platnosti, cisla uctu, obcanky a stale nic. platby mi zadrzuji uz vic nez tri mesice. Nevim co mam delat. zdá se ze nam opravdu chtěji vyluxovat účty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.25 21:49
@Anko0102030405 píše: Více

To je síla a dost peněz. Jak jste dopadla?? Je tu někdo kdo jim poslal predzalobni výzvu a pustili mu peníze z peněženky bez zaprodání/vydírání osobních údajů a dokladů??

V odkaze níže se řeší dalši stejne případy a proto mě zajímá kdo dostal své peníze predzalobni výzvou a bez nutnosti doložení dokladů? Je tu někdo takový? Klidnenminmuze napsat sz. V dTestu se doporučuji obrátit i na ČOI, tak jestli to to někdo udělal a jak to dopadlo?

https://www.vasestiznosti.cz/…vinted-s-r-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová