Vinted nákup - jak funguje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
4.10.24 16:43

@Koty Podle mě ano. Proč se ti to zdá nepodchycené. Prostě pokud kupující za týden/dva se třeba rozmyslí, že to za tu cenu chce prodat, tak odsouhlasí a záleží pak na tobě, zda to je pro tebe stále aktuální. Mě to přijde fajn. Jako prodávající je třeba taky dobře zvážit, zda někomu, kdo si dá mou věc do oblíbených, budu chtít nabídnout nižší cenu, protože ta tam taky pak zůstává, dokud potenciální kupující ji neodmítne. Mě toto vyhovuje. Jen by za mě mohla být možnost nabídnou jakoukoliv cenu chci a ne jen určitá procenta z původní ceny.

A jinak pokud danou věc chceš, tak máš stále možnost ji koupit za původní cenu, i když jsi udělala nabídku na jinou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.10.24 16:56

Jako prodávající je třeba taky dobře zvážit, zda někomu, kdo si dá mou věc do oblíbených, budu chtít nabídnout nižší cenu, protože ta tam taky pak zůstává, dokud potenciální kupující ji neodmítne. Tohle jsem asi moc nepochopila, jak myslíš.

Mně osobně na tom nevyhovuje, že nevím, jak dlouho mám na případnou reakci čekat. Kdybych třeba věděla, že za 5 dnů moje nabídka propadne, po uplynutí limitu nabídnu třeba vyšší cenu. Takhle můžu čekat třeba týden nebo dva, jak píšeš a nevím na čem jsem. :think:

Jinak vlastní cena tam nabídnout jde, pokud jsem se dobře dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.10.24 17:27

@Koty Však to je jen na tobě, zda se ti zdá, že cena tebou nabídnutá je optimální. Změnit a učinit jinou nabídku můžeš kdykoliv, prostě nabídbeš jinou cenu. A ne nelze si zvolit jakoukoliv částku, nabídnutá částka musí být min. 60%původní ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová