Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaregistruj se tam a nahrej si tam svůj bankovní účet a kartu… a pak dáš jen,,koupit". Přes to tlačítko to pak máš za menší poplatek včetně ochrany kupujícího
!
Ano, to tlačítko je v pohodě, jinak než kartou to nezaplatis no, ale tam bych se nebala.
Dekuji holky, takze pres „koupit“ a bez obav vyplnit cislo karty, platnost karty a ty tri cisla?
@Anonymní píše:
Dekuji holky, takze pres „koupit“ a bez obav vyplnit cislo karty, platnost karty a ty tri cisla?
Ano.
Ano, je to v klidu. Mozna tam jde nekde nastavit „nepamatovat si kartu“, ze pri kazdem nakupu budes muset zadat znovu, ale nemusis se bat. Vinted je bezpecny online obchod.
Vůbec se toho neboj, docela dost tam nakupuju už více než rok a je to v pohodě.
Máte někdo zkušenost, že po Vás Vinted vyžaduje ofocení OP z obou stran, pasu nebo řidičáku?
@Miki 54 píše:
Máte někdo zkušenost, že po Vás Vinted vyžaduje ofocení OP z obou stran, pasu nebo řidičáku?
Nekdo to tady uz psal. Ze preshanul urcitou částku a chteli to po nem
Ahojte,
potřebuji radu těch, co prodávají na Vinted. Hledala jsem v jejich manuálu, ale informaci nenašla.
Když nabídnu nějakou částku za předmět, jak dlouho má prodávající na rozhodnutí, zda tuto nabídku přijme?
Udělala jsem nabídku na předmět, prodávající byla od té doby online, ale nezareagovala. Jak dlouho tam má nabídka bude viset?
Děkuji za info ![]()
@Koty Tvou nabídku podle mě uvidí pořád. Záleží jen na prodávající, zda jí to stojí za reakci. Někdo příjme, někdo odmítne nebo odmítne a nabídne svou cenu a někdo prostě nereaguje vůbec(tj. nepřijme ani neodmítne)…
@Finkaa Děkuji za odpověď. A ta moje nabídka tam zůstane viset pořád? To je nějaké nepodchycené… ![]()
Ahoj holky, jak prosim funguje vinted? Nasla jsem neco hezkeho a chtela bych koupit, ale nevim jestli je to bezpecne. Když kliknu na tlacidlo "koupit ' chce to udaje z karty, je to tak ok?