Vinted vrácení předmětu?

1793
17.3.23 23:01

Vinted vrácení předmětu

Ahoj holky, koupila jsem od paní bundu, která tvrdila, že je nová, měla napsané v popisu.. bunda přišla v hrozném stavu, nikdy se mi to nestalo..
Koupila jsem přes tlačítko, napsala a nafotila co mi přišlo. Paní souhlasí, když se mi nelíbí, ať ji pošlu zpět. Ale já přece nebudu platit znova dopravu, když už jsem ji jednou platila.
Jak to tedy je?
Kdysi jsem taky prodávala bundu a v podpaží byla malá dírka které jsem si nevšimla, tak jsem si náklady na dopravu tenkrát platila sama, když mi to paní poslala nazpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3184
17.3.23 23:18
@pocker píše:
Ahoj holky, koupila jsem od paní bundu, která tvrdila, že je nová, měla napsané v popisu.. bunda přišla v hrozném stavu, nikdy se mi to nestalo..
Koupila jsem přes tlačítko, napsala a nafotila co mi přišlo. Paní souhlasí, když se mi nelíbí, ať ji pošlu zpět. Ale já přece nebudu platit znova dopravu, když už jsem ji jednou platila.
Jak to tedy je?
Kdysi jsem taky prodávala bundu a v podpaží byla malá dírka které jsem si nevšimla, tak jsem si náklady na dopravu tenkrát platila sama, když mi to paní poslala nazpět.

Ano, dle podmínek Vinted - platí dopravu Kupující - prostuduj si Obchodní podmínky a to zejména body 5.5.3 - 5.5.3.2.
Já už takto si taky nechala poškozenou údajně „novou“ věc, protože platit poštovné zpět, to už se prostě neoplatilo…
Ale někdo tady v diskuzi Vinted (zkus dohledat) psal, že prodal vlastně nakonec zakázaný předmět (myslím, pravá kožešina) a kupující věc rozporoval u podpory Vinted a prý neměl Kupující povinnost věc vracet a přesto Prodávajícímu nebyly vyplaceny peníze… Ale to je jen info tady z diskuze…
EDIT: Diskuze o tom, že se předmět nemusel prý vracet zde str. 31, 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.3.23 11:03

Jako je to bordel, platit 2× poštovné. Já za to nemohu, že prodávající poslal poškozenou věc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
18.3.23 18:08

A to je presne to, ze si lidi neprectou podminky webu, prodeje, nakupu a pak jen prskaji :nevim:
Ja uz tam treba nenakupuji, jelikoz mi to z to nestoji..

• Citovat
  • Upravit
76817
18.3.23 18:13

Vidím, že je pořád lepší nakupovat u zatracovaného Pepca anebo Tako, aspoň pak nemám hloupý pocit, že se někdo směje, jak mě okradl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová