Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S drahou plovouckou nemám zkušenosti, jen právě taky s tou nejlevnější a no name, kterou máme už roky v našem, též nepodsklepenem, prizemnim rd v předsíni. Není lepená, jen systém klik a je furt perfektní, nerozjizdi se, krásný design pořád.
Nedávno jsme si vybírali podlahu do bytu, cihlové novostavby a koupili jsme tam pvc od Gerfloru, konkrétně Texline opera natur s filcem, které je právě vhodné i na úplně nerovné podlahy, protože taktéž jsme nikde nedávali nivelační. A tohle pvc máme tedy na stávající plovoucce v obyvakokuchyni, je určeno pro velkou i komerční zátěž, máme psa a v pohodě, jsme s ním moc spokojeni. ![]()
Měli jsme PVC ( nebo li lino ). Dělá se i žatěžové s filcem, je příjemné a teplé.
Pokud zvolíš dobře tloušknu a nášlap neprochodí se, ani psi ho nezníčili. Navíc nemusí mít úplně 100 procent rovný podklad, což vinyl by měl mít ( tam by měla být ideálně stěrka).
S plovoučkou mám zkušenost jen s obyčejnou a po několika letech hrůza, navíc psům klouzání. To lino proti tomu bylo luxus.
@Ahep Pracr plovoucka co mamr neaptir mezi no name a nebyla. levna už na tehdejší ani tuto dobu a je to des
. Jak jsem psala vystipuje se, rozjíždí. A jde o tanky systém. Předtím jsme měli i moji rodiče mají x let no name, podstatně levnější a drží do dnes, ani nejsou poškozené.
Jinak šlo o Parador, za mě už prostě ne.