Viper 3
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak ja bych teda kocar koupila klidne jetej, ale golfky pokud mozno novy… zvlast ty lehky… poprve jsem mela Qinny Zapp ze sekace, ale byl fakt skoro novej, se zarucakem, kupovanej pul roku pred tim a pouzivanej max. tak v nakupnim centru, i kolecka vypadala jak nova… jezdila jsem s nim necely rok a pak ho jeste dobre prodala… Ale Zapp je drzak…
Ted podruhe jsem koupila golfky nove, i kvuli jinym pozadavkum s dvema detmi. Podle me ale golfky tolik nevydrzi, deti uz jsou tezsi a i po jednom diteti muzou byt pekne zniceny… takze ja hlasuju pro novy, neni to zas tak velky rozdil v tomhle pripade a kdyz se ti s nimi neco stane, mas dva roky zadarmo opravy…Starsi jsem koupila na chalupu, tam to staci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No určitě, bez golfek ani ránu. Jsi soběstačná, nemusíš čekat na spoje, nikoho se doprošovat… drapneš a jdeš. Nevím, jaký máš sporťák, ale já ten svůj sama neunesu. Takže sporťák jsme používali jen do parku a na procházky bez MHD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite si pomuzes, mam to stejne. Mam sportak 14 kg, sama ho neuzvednu ani nahodou, ale je super na nakup… Golfky mam neco malo pres 8 kg a jezdim s nimi skoro vsude, hlavne do MHD jsou k nezaplaceni, zvednu je sama i s mensim nakupem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám apppolon alux a včera jsem se doprošovala do tramvaje nebot bych čekala půl hodinky na další spoj a to jsem ještě znovu přestupovala to jsem už vzdala čekat a šla pěšky tu jednu zastávku ![]()
Tak vyřešeno koupíme nový jen teda asi s tou rukojetí než jako samotný goflky tak to mně moc ve výberu už nezůstalo ![]()
- Citovat
- Upravit
A na té trojkolce trváš? U čtyřkolky ty oddělené rukojeti nevadí, mám Inglesinu Trip a řídím ji bez problémů. Stačí chytit ten grif…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:
A na té trojkolce trváš? U čtyřkolky ty oddělené rukojeti nevadí, mám Inglesinu Trip a řídím ji bez problémů. Stačí chytit ten grif…
Tak tak já mám taky čtyřkolku a v pohodě ovládnu jednou rukou. Teda samozřejmně spojenou rukojeť nemám..
Já jednou táhla do autobusu golfky co mají 7 kilo, plus dítě sedm kilo a v pohodě, jsem ty třis chody zvládla, vlastně ještě na starým městě jsem nesla asi dé 12 schodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.babydirekt.eu/…a-plastenkou
mně se líbí hlavně tip jak je udělanej ten kočár jako moderně něco takovýho hledám a viper 4 se moc nedoporučil tak nevím
holky pádím do města s tou těžkou karou jede mně za chvíli spoj a pak jdu volit ![]()
- Citovat
- Upravit
Marry, pokud na nich trváš, tak ti odpovím na otázku, co se týče barvy - do černé určitě v létě nepaří.Měla jsem černý golfky a v pohodě. Teď mám červený a vozím v nich kluka na něm tu červenou barvu miluji. Vlastně ho pořád oblíkám do červené, oranžové, zelené a žluté. Není to záměr, ale na modrou barvu moc nejsem..Takže červený se neboj..
A co se týče stavu, jdi do novejch. Golfy se dokážou odrovnat za pár měsíců a tisícovka už není tolik, aspoň budeš mít jistotu, že je můžeš reklamovat atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj baby!!! Chcem sa spýtať na kočík Viper 3 od Zopy akú má nosnosť?? Ďakujem!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vyřešeno. Ted jen teda nevím do kterých mam jít je to tak těžký. Nevím zda si pomůžu když bude mít 8 kg a já měla kočár 14 kg to zas není takovej rozdíl. Tak mám je vůbec kupovat?
Ale zas to chnapnu a jdu do tramvaje teda snad
už mně nebaví furt čekat na spoje