Výběr z kočárků

Marry11
27.5.10 19:26

Výběr z kočárků

Holky poradili byste, který kočárek z tohoto výberu vybrat?

Moon Buggy Fit 3 2800 6.5kg
http://www.detskydum.cz/…it-3-109101/#…

ABC Design Moving Light 2400kc 8kg, ale velký kosik
 http://www.detskydum.cz/…ight-108201/

VIPER 3 2800kc 6,9 kg
http://www.babydirekt.eu/…a-plastenkou

Už se výběr dal jen na tyto 3.
Máme kočár co má 14 kg appolon alux potřebuju změnu proto chci tříkolku a chci něco lehkého.
Moc se mně líbí Bruggy fit, ale zas ABC Design Moving Light má větší košík, ale zas má o 1,5 kg víc :(
Tak jsem bezradná a manžel nepomůže. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
27.5.10 19:56

Ahoj. Za sebe ti doporucuju zopu, je kvalitni a mam ji z obchodu ozkousenou. Ten moon neni spatnej, jen zopa me zaujala vic. Ale ja nakonec koupila BABYPOINT MARK 3. Je hodne podobnej, me se libila ta tyrkysova barva :-) jsem s nim super spokojena, rada ti udelam pidi recenzi a pomerim kdybys nad nim uvazovala. Ale z tech 3 radim viper, je fakt dobrej a dobre se s nim jezdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.5.10 20:32

jak je velkej ten košík?Já mám furt obavy, že mají oba dva moc malý kosík tak uvažuju nad tím ABC Design Moving Light. Ale zas ten je zas těžší.

Jinak viper 3 nejlevněji zde:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… 1950 kč paráda

• Citovat
  • Upravit
17180
27.5.10 21:14

no tak ten rozdíl v hmotnosti už podle mě nebude tak velký. Navíc někteří výrobci udávají hmotnost třeba bez nějakých součástí. :nevim: už jsem se s tím taky setkala. a pro mě je ten velký košík hodně důležitý vozíme s sebou vždycky hodně věcí. :lol: Ale je to o tvých prioritách budeš si to muset dát „na papír“ a zvážit v tomhle ti asi nikdo moc neporadí a každý ti bude radit ten svůj. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.5.10 21:19

kosik, nebo spis kosicek, je prtavej. Ale zvykla jsem si. Dam tam plastenku a nanoznik, plynu a vlhcenaky a nejakou mlsku a staci mi to. Hl.tam ma pohodli. Prcek meri 90cm a vazi 12kg a pohodlne tam chrupci 2hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.5.10 21:22

Hele ta váha, pokud je já nevím do 8 kilo, tak je to v pohodě. Já občas nesu ze 4.patra v jedný ruce dítě a v druhý golfáče a v pohodě. Mám chicco LiteWay a fakt v poho. Takže i ten osmikolivý bude nejspíš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.5.10 23:24

Já jsem měla ESPIRO Magic 3, váha 6,5kg… váženo doma mnoiu osobně. Skvelej kočárek jak kvalitativně tak prakticky. Je to stejný výrobce jako Babypoint mark. Všimla jsem si, že dneska jsou už zase trochu inovovaný.
U MOON buggy se kamarádce vytrhly pásy a měla ho v reklamaci i kvůli brzdám

• Citovat
  • Upravit
jjelena
27.5.10 23:27

Košík je miniaturní, jak už někdo psal.. pláštěnka, plenka, flaška a končíš, při troše dobrý vůle tam narveš 2l mlíka. Ale to byla jediná slabina. Ted mám golfky… jen sedačku bez stříšky, polohování i bez košíku a taky se to dá zvládnout. Holt hodím větší tašku s nákupem na madlo, ale už aspon nenosím ty pleny. Je taky fakt, že kočár už vozím jen na celodenní výlet cca 1× týdně, jinak už v něm dcera není, proto jsem ESPIRO prodala a koupila tohle nic

• Citovat
  • Upravit
35326
28.5.10 07:14

Ja nazivo videla Zopu a ABC. Zopa me teda nepresvedcil, je takovej chatrnej, tu druhou trikolku nevim, vypada velmi podobne… Zato ABC je festovni kocar, u ktereho bych se nebala, ze se mi nekde rozsype… nicmene se mi zdal opravdu hodne maly, delka lehu 70 cm, to rozhodne neni moc, kosik ma opravdu velkej… Nakonec jsme odesli s Cybex Callisto :mrgreen: Ale ten byl uz puvodne favorit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.5.10 17:40

Já měla Babypoint Mark což je vlastně stejné jako Moon nebo ten Viper. Malýmu se v něj dost líbilo, měl tam spoustu místa a byl úžasnej. Ale ten pidi košík do kterého jsem prakticky nic nedala a tašku jsem měla pověšenou přes rukojetě ale víc jsem se bála. Hned se kočár ohýbal jak to nemá žádnou svislou tyč od rukojetí dolů. A na to že měřím jen 159 tak byly rukojetě dost nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.5.10 00:24

JJ, to je fakt, já mám 161cm a rukojet u ESPIRa mi přišla taky nízká.

• Citovat
  • Upravit
Hozy
1.6.10 15:38

Mám bugi fit 3,nejdou polohovat nohy,jesti Ti prcek v kočárku spí,není to ideální,a taky jsem musela dokoupit podložku,malej se v něm potil,a lepší než golfky je ta normální spojená rukojeť,když prší a máš deštník,nejede to rovně,a mini košík, a když malej spí,nedostaneš se do něj zaboha :pocitac: ale jinak bez námitek :roll: .

• Citovat
  • Upravit
Hozy
1.6.10 15:47

Teď jsem koukala na ten baby direct,ty vypadaj teda úžasně,lepší rukojeť,velkej koš,a vypadá vůbec stabilnějsí,u moonu se mi jakoby prolamujou záda už bych do něj fakt nešla,doporučuju ten baby derect :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Hozy
1.6.10 15:51

Ježiš,já spletla ty názvy,samozřejmě ten ABC MOVING Light jsem myslela!Omlouvám se :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo