Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Proč jste nešli k lékaři? obávám se, že ti přes obrazovku nikdo nemůže říct ani hádat, co by to mohlo být
Nejsem doktor, ale řekla bych že pokud vykašláváte cosi žlutozeleného bude to nejspíš něco bakteriálního.
Ja bych tedy hlavne sla hned k lekari, co vam brani? Proc si to predavate bez lecby?
No jestli se tim trapite uz 5 tydnu, tak bych byla davno u dr. Tady od pocitace ti nikdo diagnozu neudela.
I kdyby tady lékař byl tak ti nikdo diagnózu přes PC neřekne
Proč nejdeš k doktorovi??
Přeji hezký den,
trápí nás doma divná „viróza“, resp. obvykle když syn přinese ze školky virózu, tak ji do týdne obvykle máme všichni - klasika rýma kašel, nyní před cca 5ti týdny přinesl ze školky cosi co byl ošklivý kašel 14 dní, ponejvíce času vlhký takový hrtanový, bez teplot, pak s rýmou, je to 4. týden a občas hodně suše zakašle, takový malý záchvat, já to chytla po cca 2 týdnech a 3 dnech až, pokašlávání suché a pak vlhký kašel s žlutozeleným vykašláváním, pak na to týden po manžel pokašlávání a teď oba vykašláváme žluto zelené opět z krku… někde z hrtanu.. bez teplot -, rýmy, náš nejmenší ačkoliv vždy chytne vše na první dobrou s nejhorším průběhem, začíná až teď 5 týdnů od prvního kašle staršího syna začíná pokašlávat…
je tohle viróza, nebo něco bakteriálního? covid jsme měli v říjnu… před 4 mi týdny test negativní u staršího… starší se nám nejspíš poté viróze osypal na břichu a v pobřisku a trošku v horní části stehen..
je možné aby to vše mělo takovou dlouhou inkubační dobu? táhne se to od začatku prosince, postupně v tom jedem všichni…už mě napad i přes negativitu testu v počátku onemocnění syna i znovu covid.. :/ bakteriální infekce v hrtanu by byla doprovázena horečkami? ty nemáme nikdo jen kašel kašel a kašel…