Od soboty mě pobolívá v krku, bolí hlava, únava, kýchám, teplota max
37,2. Dle mého klasická viróza, ale dr mi dnes bez pořádného vyšetření
dala atb.
Zašla jsem si na CRP a bylo menší než 5 (limit v naší lab.je 9). Atb jsem
zatím nenasadila.
Teď mi teplota mírně leze nahoru 37,8.
Nevím zda atb nasadit, předpokládám, že pokud byl v krku zánět, měla
bych 3. den nemoci (tedy dnes) už CRP alespoň zvýšené.
Nasadily byste nebo vyčkaly?
Nízké CRP. Nasadit atb?
To samý teď mám taky a atb by mě vůbec nenapadlo brát. Spíš se divím, že ti je Dr dala. Nebrala bych to.
@xammy moje dr bohužel
dáva atb ode dveří. dnes ji stačil půl vteřinový pohled do krku
už hledám jinou dr, dnes mi už došla trpělivost
@surikataXY píše:
Od soboty mě pobolívá v krku, bolí hlava, únava, kýchám, teplota max 37,2. Dle mého klasická viróza, ale dr mi dnes bez pořádného vyšetření dala atb.
Zašla jsem si na CRP a bylo menší než 5 (limit v naší lab.je 9). Atb jsem zatím nenasadila.
Teď mi teplota mírně leze nahoru 37,8.
Nevím zda atb nasadit, předpokládám, že pokud byl v krku zánět, měla bych 3. den nemoci (tedy dnes) už CRP alespoň zvýšené.
Nasadily byste nebo vyčkaly?
ATB bych nebrala a já osobně bych ani s teplotou 37,2 , kýcháním atd. nešla k doktorce…
@Alyss1 píše:
A proc jsi sla l doktorce?
potřebuju PN, není mi dobře, kvůli tomu se k dr. chodi ne?
@free333 píše:
ATB bych nebrala a já osobně bych ani s teplotou 37,2 , kýcháním atd. nešla k doktorce…
A radši frkala na kolegy. Já si třeba ani dovolenou nemůžu vzít. Minulý týden byli v práci všichni nachcípaní a já to dotáhla domů. A teď přijdu o peníze, dcera bude horkotěžko dohánět učivo…
@laducha píše:
A radši frkala na kolegy. Já si třeba ani dovolenou nemůžu vzít. Minulý týden byli v práci všichni nachcípaní a já to dotáhla domů. A teď přijdu o peníze, dcera bude horkotěžko dohánět učivo…
Já si beru volno…
@free333 píše:
Já si beru volno…
Já nemůžu, u nás nic jako náhradní volno neexistuje…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.