Virtuální asistentka - kde sehnat takovou práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@skorotehotna píše:
A co by měla dělat taková virtuální asistentka?
no vlastně to co normální, akorát z domova. Prostě hlavně práce na PC, u čeho ž fakt člověk nemusí být v kanclu, ale stačí pohodlí gauče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 akademie asistentek vypadá jako hustý podvod
ja žiju v UK a vím, že tahle pozice existuje. Vesměs je to za dost malý plat pro firmy, co si nemohou dovolit full time holku. Setkala jsem se s tím jenom jednou a i tady to beru jako celkem mensinovou práci. V ČR si to skoro neumím představit. Rozhodně nikomu nic neplat, s velkou pravdepodobnosti ti to slíbené místo neprinese.
- Citovat
- Upravit
@Quinn7 jestli chces napis mi sz. Jako VA se zivim jiz nekolik let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
@Quinn7 akademie asistentek vypadá jako hustý podvodja žiju v UK a vím, že tahle pozice existuje. Vesměs je to za dost malý plat pro firmy, co si nemohou dovolit full time holku. Setkala jsem se s tím jenom jednou a i tady to beru jako celkem mensinovou práci. V ČR si to skoro neumím představit. Rozhodně nikomu nic neplat, s velkou pravdepodobnosti ti to slíbené místo neprinese.
nevím, jeslti sem jdou dávat odkazy, jde o tohle http://www.va-akademie.cz/.
Jako podle mě to není podvod, ale prostě kurz. Spíš jestli je to něčemu dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikocka píše:
Koukni na osobniasistentka.cz
koukala jsem, ale to je pořád práce z jejich kanceláře. Já chci dělat z domova. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 píše:
nevím, jeslti sem jdou dávat odkazy, jde o tohle http://www.va-akademie.cz/.
Jako podle mě to není podvod, ale prostě kurz. Spíš jestli je to něčemu dobrý
Hele nenech se nachytat. Tyhle placené kurzíky, školení a podobné cíleně míří na lidi, co nemohou najít místo a jsou ochotní jim zaplatit tučné peníze za zcela bezcenný kurz. Vsadím se s tebou, že slíbené místo bys nenašla. Z reakcí na téhle diskuzi můžeš vidět, jak je virtuální asistentka v čr skoro neznámý pojem. Žádný příčetný zaměstnavatel nenajme holku s nějakou úplně no name rádoby akademií, když si může najmout holku, co pozici osobní asistentky dělala 10 deset let ve třech různých firmách, a navíc má reálnou VŠ. Co přesně si myslíš, že by tě v té slavné akademii naučili? Jinak jejich web jsem si prošla a chce se mi smát, jestli tomuhle někdo naletí. Rozhodně je to dobrý způsob, jak z důvěřivých lidí vytáhnout peníze. Jestli chceš být asistentka, nech se najmout v klasické firmě a o práci z domu si časem zažádej. A pokud se chceš vzdělávat, tak to hledej jinde, tihle ti v tom nepomůžou.
- Citovat
- Upravit
Kurz si dělat nemusíš. Záleží co vlastně můžeš nabídnout. A i když virtuální asistentky nejsou tak známé tak rozhodně nejsou neznámé. Už tak několik let pracuju a není nás málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
Anebo virtuální sex?
Asistenka virtualniho sexu… to by asi slo zvladnout i bez draheho kurzu😉…
- Citovat
- Upravit