Neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
tak je tam číslo diagnozy když bude hodně zvědavý tak si to najde ale říkat to nemusíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
tak je tam číslo diagnozy když bude hodně zvědavý tak si to najde ale říkat to nemusíš
Na dílech, které jdou zaměstnavateli dignoza není, ani nesmí být. Spíše někdy si to může odvodit podle razítka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mall1976 píše:
Na dílech, které jdou zaměstnavateli dignoza není, ani nesmí být. Spíše někdy si to může odvodit podle razítka…
přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mall1976 píše:
aha to jsem si nevšimla, ale s tím razítkem máš pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji vam. trapná otazka vím
. a muze PN odnést můj manžel? nebo musim já?
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
děkuji vam. trapná otazka vím. a muze PN odnést můj manžel? nebo musim já?
![]()
![]()
Samozrejme, ze muze. Muzes to i poslat postou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neschopenka a datum
Zdravím ženy. Jsem na neschopence a dostala jsem od prvního dne vycházky, které mám od 12:00 do 18:00 každý den. Ovšem chybí mi tam u toho datum. Takže tam mám časy vycházek a žádné datum od kdy jsou vycházky platné.
Okamžitě, když jsem si toho všimla, poslala jsem manžela k doktorce, která mi to vystavila, aby se na to podívala a datum mi doplnila. Neudělala to. Manželovi jen řekla, že to nevadí..
A můj dotaz zní, jestli to opravdu nevadí. Nevím, jsem docela na rozpacích, jestli teda nemám tento „detail“ řešit.. k doktorce jdu na kontrolu v úterý 22.1. dřív se k ní ani nedostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovní neschopnost
Dobrý den, chci se zeptat. jsem na PN od 4.4.2019. 11.4.2019 jdu na kontrolu. Když mi stalé nebude dobře,budu zvracet a mít průjem může mě Doktor nechat na neschopence dál.Nebo usoudí dle svého že můj stav je dobrý a neschopenku ukončí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goovana píše:
Dobrý den, chci se zeptat. jsem na PN od 4.4.2019. 11.4.2019 jdu na kontrolu. Když mi stalé nebude dobře,budu zvracet a mít průjem může mě Doktor nechat na neschopence dál.Nebo usoudí dle svého že můj stav je dobrý a neschopenku ukončí.
To je dotaz? Jako jestli dá na tvé subjektivní pocity? Jsi těhotná, nebo jen viróza? Když budeš zvracet, tak ti jí asi neukončí, na druhou stranu pokud bys zvracela 7 dní, pak tě nejspíš pošle do nemocnice (kapačky, zavodnění, diagnostika).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goovana píše:
jestli jsem těhotná zatím nevím..
No a co ti teda je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte. otazka zní, musi vedet zaměstnavatel proc jsem PN? este nikdy jsem nebila PN, tak nevím. vím že je to hloupá otázka. bude to tam psát?