Virtuální nevěra partnera, jak by jste se zachovaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
11.3.26 17:28

Tak mu řekni, že sis po jeho příjezdu všimla změny chování a jak si schovává mobil, tak ať jde s pravdou ven a nedělá z tebe blbce :nevim:
Když by se začal kroutit, tak ho požádej, ať ti mobil hned na místě půjčí, pokud se nic neděje a uvidíš jak zareaguje
My si do mobilu nelezeme, ale máme je navzájem k dispozici, víme i hesla..někdy ho mám vybitý já, jindy chlap a když něco potřebujeme najít nebo cokoli, prostě si půjčime mobil toho druhýho. Kolikrát chlapovi něco přijde a když jsem blíž, tak mi řekne ať mu to přečtu a případně mi nadiktuje i odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16486
11.3.26 17:37
@KáťaKašpi píše: Více

Dobrý nápad… :palec:
Ale co asi myslíš?
No já bych řekla, že jí ho určitě nepůjčí, když si ho tak hlídá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.3.26 19:03

Vàzne se ptáš na radu??

Roczhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.26 19:23

Pokud si vypisují, co budou dělat, až se potkají, tak to není virtuální nevěra, ale pouze příprava půdy na nevěru reálnou.

Rozejdi se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
11.3.26 19:38

@Černá Madonna v tom případě bych mu řekla že mám jasno a nemusí už nic řešit, jen co a jak bude dál.. já bych byla nekompromisní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
12.3.26 09:31

@klarinka022 Ahoj, určitě je to hodně nepříjemné, bolavé, zároveň chápu že opustit vztah lehké není. Zkus si v sobě říct, jaký výsledek by sis přála. Pokud rozchod, tak není co řešit a může ti být jedno, jak co vyzní. Pokud omluvu a zanechání konverzace, ale pokračování vztahu, tak je to složitější a zda to k tomu povede méně předvídatelné.
Osobně si nemyslím, že je fér lézt partnerovi do telefonu. I v partnerství má každý nárok na soukromí a myslím, že neexistuje, aby se v telefonu partnera či partnerky nenašlo vůbec nic, co by se toho druhého nemohlo dotknout. Samozřejmě, tahle míra flirtování je za hranou vhodnosti.
Stejně tak si nemyslím, že partnerovi musí ve vztahu s tebou něco chybět. Klidně je možné, že mu váš vztah vyhovuje, ale zkrátka tohle je něco nového, nepoznaného, dobrodružného, může tam být fyzická přitažlivost (která vůbec nemusí znamenat, že stejně tak ho fyzicky nepřitahuješ ty). Mohlo ho k tomu chování vést něco z vašeho vztahu, úplně stejně pravděpodobně však nemuselo.
Zkrátka rozmysli si v sobě, jak chceš aby to dopadlo a pak podle toho jednej. Pokud ho s tím chceš konfrontovat, tak bych asi klidně řekl, jak to bylo. Změnil chování, tobě to nedalo a ano, udělala jsi chybu a podívala se do telefonu a viděla tam tohle. Je to nejčestnější způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
12.3.26 14:38
@klarinka022 píše: Více

Tohle holt muži dělají. Skoro by se dalo říct, že zadaný muž, kterého přestaly zajímat jiné ženy, není psychicky úplně v pořádku.
Můžeš ho poslat k vodě, ale dalšímu partnerovi, co přijde po něm, se radši do mobilu nekoukej, ať nejsi zase zklamaná.
Nebo to zkus vzít s nadhledem. Dej si pár dní čas na vychladnutí a s partnerem to v klidu prober ve smyslu, že ti to vadí, že může odejít, pokud s tebou není spokojený, nebo aspoň ať to dělá tak, ať na to nepřijdeš. Že ti zkrátka nevyhovuje sdílet intimně partnera ještě s jinými ženami. Nepodávej to tak, že ti vadí nějaká nevěra, ale spíš ta jeho neupřímnost a hra na dvě strany. Druhá možnost je napsat té ženě, když už na ni máš kontakt. Třeba ani neví, že existuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.3.26 15:20
@kalamitaa píše: Více
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16486
12.3.26 15:29

To myslíš fakt vážně?
Jakože když je nějaký chlap věrný, že to nemůže mít v hlavě v pořádku?
A nad nevěrou s úplným klidem mávnout rukou? :cert: Pomalu mu to snad ještě schválit a hlavně na něj opatrně, aby se náhodou nerozhodl odejít, ne? :lol:

Příspěvek upraven 12.03.26 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4040
12.3.26 15:45

JJ, jen manželství nedělá z mužů netečné bezpohlavní ignoranty ženského pohlaví. Některé věci je lepší nevědět, i když se jedná jen o neškodný flirt a třeba oslovování kamarádky zdrobnělinou jména. A kdyby jí přinesl pugét růží, také by jsi žárlila? Je to už hodně nebo moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fidorka 747
12.3.26 15:45
@Černá Madonna píše: Více

A kdyby tohle dělaly ženy, tak jsou hned kuku :mrgreen: Ale chlap, to je ok. :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
16486
12.3.26 15:50
@Fidorka 747 píše: Více

No přesně tak…
Já nestačím zírat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
12.3.26 15:54

Zakladatelko, asi si myslím, že jsou daleko horší formy nevěry, než kterou zažíváš.

Spis, než nad ukončením, bych pouvažoval nad komunikaci. Snažil bych se zjistit, zdali mu ve vztahu něco chybí a nabídl spolupráci.

Pokud by se chytl a přestal s tím, pak nevidím důvod, proč nepokračovat a na vztahu nezapracovat a vzájemné touhy si neplnit společně.

Tim to nezlehčuji a neobhajuji, v pořádku tohle není a mi by to vadilo taky. Důvod k okamžitému ukončení vztahu by to pro mě ale nebyl.

Pokud by ale mluvit nechtěl a pokračoval, pak by to uz důvod k ukončení byl. Zvlášť když v tom nejsou děti a společný majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
12.3.26 15:55

To snad nemyslíš vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
12.3.26 15:56
@klarinka022 píše: Více

Virtuální sex a řeči, co spolu budou dělat, je úplně normální ubohá nevěra. Fakt dokážeš dělat jakoby nic s vědomím, že když je zalezlej někde v soukromí, dělají to spolu? I když zatím jen na dálku? Dcera holt bude muset pochopit, že pro tebe to zas takový kámoš není a zradil tě. Kdyby tě miloval, tak to nedělá. S takovým chceš být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí