Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám trápení a nevím co dělat. Mám přítele, vše bylo super až do listopadu 2025. Tehdy odjel na nějakou konferenci do Madridu a když se vrátil byl takový divný, ale nevěnovala jsem tomu moc pozornost přišly i jeho pracovní a rodinné problémy. Ale od tý doby jsem měla divný pocit, no nedělá se to ale když spal tak jsem mu vlezla na WA do telefonu. Jedno vlákno mě úplně odrovnalo. Dočetla jsem se že si píše se ženou se kterou se potkali po té konferenci někde v baru na vínku. A píšou si skoro každý den od té doby, ze začátku jen jak se máš a o životě jak je v Praze a ve Španělsku (odtamtud je) a postupně to graduje, erotické představy, co udělají až se potkají, ona mu posílá polonahý fotky… Oběma je 40+, podotýkám. Mínulý týden si pořídila We-vibe a měli spolu virtuální sex. Nevím co dál, mám ho ráda ale neumím takhle pokračovat, ničí mě to. A nemůžu mu říct že to vím protože jsem mu vlezla do telefonu bez souhlasu. A i kdyby co dál? Jak by jste se zachovaly??
![]()
Rozešla se s ním. Co jinýho, ještě když je tak hloupý že si to aspoň nezahesluje.
Máte nějaké společné závazky?
Jestli je to jen přítel, nemáte dite, spolecne závazky, tak bych se s nim rozešla.
Přesně, měli byste se rozejít. Viditelně mu něco ve vztahu chybí a tak to hledá jinde.
Od listopadu dusíš v sobě že o tom víš?? Tak to bych nedala… že se dělá nebo nedělá lézt do mobilu by mi bylo fuk a vyrukovala bych hned
. Ten by si to vyslechl.
Máte děti? Jak jste dlouho spolu?
Hlavne si nesnaz vsugerovat nejakou vinu za to zes vlezla do mobilu…
mas dve moznosti dle tve natury
pokud mate deti tak to je horsi, vse ostatni, bydliste, majetky, jde poresit
drz se kocko ![]()
@klarinka022 píše: Více
Takže že jsi mu vlezla do telefonu bez dovolení je pomalu hrdelní hřích, a že tě on podvádí je ok? Řekni mu, že to prostě víš, a co ti k tomu řekne. Jestli začne pindat o projížděhí mobilu bez souhlasu, tak si ušteři námahu a rovnou ho pošli do zadele.
Nechápu teda ale, že to víš od listopadu, a nic s tím neděláš.
Já teda nechápu, jak může někdo provádět sex po telefonu, to fakt nějakou ženskou bere to, jak se nějakej týpek ukájí před telefonem? Mně by tohle úplně odradilo. No hnus.
Rozešla bych se s ním. Pro mě by to byla konečná.
Ale nepíšeš o dětech a ani jak to mezi vámi je po sexuální stránce… pokud vše ok a děti nemáte.. na co čekat.
Holky já to vím teprve druhý den co jsem se koukla. V listopadu se seznámili, jestli jsem to dobře pochopila. Jinak jsme spolu 4 roky, já mám 11ti letou dceru která mu říká tati a jsou nejlepší kámoši. Ach jo.. ![]()
Nebo mám ještě počkat a nic mu neříct? Třeba si budou jenom psát a k ničemu ve skutečnosti nedojde… Ale asi budu pořád podezřívavá
Vůbec nepiju ale mám chuť se na všechno vykašlat a propít se do němoty
@arinecka píše: Více
Já bych mu tam nelezla ale všimla jsem si že má pořád telefon v ruce a když se nedívám tak si vypisuje… A dříve šel třeba do vany a nechal telefon na posteli, teď ho nikde nevidím ![]()
a chceš být s někým, kdo tě nemiluje? a zvládla by jsi s někým takovým být?
To je přece fuk, dělá z tebe bůůů. Řekneš mu teda že to víš? Nebo ho necháš dál dělat tohle?
Takže to psaní ti nevadí? Fakt bys čekala, jestli k něčemu dojde?
Hmm, i kdyby ses zlila až do němoty, tak si ničemu nepomůžeš. Minimálně ti bude zle, ale na vaší situaci to bohužel vůbec nic nemění…
No, já bych to teda určitě nevydržela, dělat jakože nic nevím. ![]()