Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muž 1.2 píše: Více
Snažil by ses zjistit, jestli mu ve vztahu něco nechybí, a nabídl spolupráci? ![]()
@arinecka píše: Více
Mě taková reakce zase moc nepřekvapuje. ![]()
Co taky jinýho čekat od chlapa, že jo? ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Naštěstí takhle neuvažuje každej chlap. Jooo, kdyby to dělala žena, tak jí pálí dobrý bydlo rajdu jednu…
@klarinka022 píše: Více
A budeš čekat až si na příští konferenci dají reálný sex? Lehké flirtování budiž, ale tohle už je přes čáru. A měla bys to řešit právě i kvůli dceři.
Definice čáry - sto situací, sto názorů. Dokud tam není zásun, tak je to jen flirtování.
@Černá Madonna píše: Více
Oni muži opravdu takoví jsou. Tady nejde o to, jestli něco schvaluji nebo se mi něco líbí nebo nelíbí. Tady jde o konstatování faktu. Normálního průměrného muže opravdu zajímají jiné ženy, i když je zadaný. A když se mu naskytne příležitost, tak jí většinou využije. Myslím, ze málokterá žena by s klidným srdcem nechala takto otestovat svého partnera.
Vztahy muž - žena je lepší si moc neidealizovat. Člověk pak není tolik zklamaný, když ví, jak to v přírodě chodí.
Jinak já nevěru neschvaluji a to co popisuje zakladatelka ještě za nevěru nepovažuji. To je zatím jen její příprava. Ale podraz to je a je to ve vztazích běžné. Jen se to ne vždycky odhalí.