Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vškem, kdo bude číst tento příspěvěk bych zprvu chtěla popřát krásný advent
Napadlo mne, jestli by někdo nechtěl hodit kus řeči, ačkoli je mi jasné, že toho má většina lidí nad hlavu. ![]()
Díky, budu se těšit na případné reakce!
![]()
Ahoj. Rád pokecám i když, máš pravdu, mám teď toho až nad hlavu. Sedmiletá školačka, pracuji v obchodě, tak si dokážeš představit, jak to tam teď vypadá. Ještě, že o Vánočních prázdninách nebude Anička doma, protože bych se z toho zbláznil úplně… ![]()
Kus řeči klidně, pokud ti nevadí, že jsem žena a moje dítko je už trochu větší (15) a celkem prdíme na Vánoce.
Ale napiš, na jaké téma bys chtěla hodit řeč. ![]()
@mrav píše:
Ahoj. Rád pokecám i když, máš pravdu, mám teď toho až nad hlavu. Sedmiletá školačka, pracuji v obchodě, tak si dokážeš představit, jak to tam teď vypadá. Ještě, že o Vánočních prázdninách nebude Anička doma, protože bych se z toho zbláznil úplně…
Brouku, ty hlavně naklusej do NSl.
Zdravíčko.
Po dlouhé době jsem znovu online, ráda si s někým popovídám, vyslechnu si tvé trable, postěžuju si na ty své, společne se zasmějeme…
Můžu ti nabídnout hlavně svůj optimismus a veselý postoj k životu 😂????
Kdyžtak napiš. Měj se.
@Veri.sta Mohla bych napsat já?
Tvůj veselý postoj k životu se mi líbí. ![]()
@motyl-modrasek píše:
@mrav Ty tu lovíš ženy nebo co?
Ne. Jenom obyčejný pokec. ![]()
Ahoooj holky,
dlouho jsem tu nebyla, od doby, kdy jsem založila diskusi se docela dost měnilo, ale za virtuální pokec budu moc ráda! ![]()
Emma ![]()
@walexa píše:
Ahoooj holky,dlouho jsem tu nebyla, od doby, kdy jsem založila diskusi se docela dost měnilo, ale za virtuální pokec budu moc ráda!
Emma
napiš