Antibiotika doktorka

Anonymní
12.12.22 15:06

Antibiotika doktorka

Dobrý den ženy, stala se mi taková situace.
V pátek jsem šla k doktorce s tím že mě bolí děsně v krku, (ležela jsem od středy ale myslela jsem si ze je to jen nachlazení) CRP mi vyšlo 80 a pozitivní test na streptokoka. Dala mi antibiotika ( Ospen) s tím že mám tedy anginu ikdyz v krku nic nevidí.
Dnes ráno jsem šla radši k ní znovu páč se nic nelepšilo.. nebývám nemocná takže mi to přišlo divné když by to nebylo ani o chlup lepší.
Dělala mi znova CRP a výšlo 18, řekla mi ze mám tedy virovou infekci a že mám brát antibiotika ještě dva dny a do pátku budu úplně v pohodě. Přijde mi to divné když jsem ještě v pátek měla streptokoka a mám antibiotika až do pondělí 8o. Já bych osobně antibiotika stejně radši dobrala co myslíte? Paní doktorka je náhrada té mojí která je nemocná, takže v ni důvěru úplně nemám ale přijde mi to divné :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65095
12.12.22 15:42
@Anonymní píše:
V pátek jsem šla k doktorce s tím že mě bolí děsně v krku, (ležela jsem od středy ale myslela jsem si ze je to jen nachlazení) CRP mi vyšlo 80 a pozitivní test na streptokoka. Dala mi antibiotika ( Ospen) s tím že mám tedy anginu ikdyz v krku nic nevidí.
Dnes ráno jsem šla radši k ní znovu páč se nic nelepšilo.. nebývám nemocná takže mi to přišlo divné když by to nebylo ani o chlup lepší.
Dělala mi znova CRP a výšlo 18, řekla mi ze mám tedy virovou infekci a že mám brát antibiotika ještě dva dny a do pátku budu úplně v pohodě. Přijde mi to divné když jsem ještě v pátek měla streptokoka a mám antibiotika až do pondělí 8o. Já bych osobně antibiotika stejně radši dobrala co myslíte? Paní doktorka je náhrada té mojí která je nemocná, takže v ni důvěru úplně nemám ale přijde mi to divné :(

Tak uz je proste dober do pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
12.12.22 16:09

Když už se ATB nasadila, tak u streptokoka na 10 dnů. Jinak (ve smyslu kratší dobu léčby) jsou zcela zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
12.12.22 16:22
@Anonymní píše:
Dělala mi znova CRP a výšlo 18, řekla mi ze mám tedy virovou infekci a že mám brát antibiotika ještě dva dny a do pátku budu úplně v pohodě. Přijde mi to divné když jsem ještě v pátek měla streptokoka a mám antibiotika až do pondělí 8o. Já bych osobně antibiotika stejně radši dobrala co myslíte? Paní doktorka je náhrada té mojí která je nemocná, takže v ni důvěru úplně nemám ale přijde mi to divné :(

To už je na Tobě, klidně je dober, zvlášť jestli se to zatím nezlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.12.22 18:47

5 dni je minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová