Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako reakce na jinou diskuzi…
Víte, docela často se setkávám s názory, že bych měla pracovat. I když jsem sama na těžce postižené dítě bez podpory rodiny ve formě hlídání. To, že mám sama zdravotní postižení a problémy nemluvě.
Jsem unavená z těch názorů, že bych někde měla za každou cenu pracovat na plný/zkrácený úvazek.
Péče mě značně vyčerpává psychicky a moje nemoc zase fyzicky.
Štve mě to, protože znám plno mladých lidí, co si berou veselé ID užívají si života a nikdo je do práce nežene.
A já, když nejsem v práci tak je to špatně. ![]()
Prej výmluvy. Jasně, ale ne každý zaměstnavatel touží po neustále nemocné samoživitelce s postiženým dítětem.
Ne každý pracák si umí s vámi poradit. A co si budeme povídat. Často fungují ohledně práce jenom na to, aby vám dali razítko a vypakovali ze dveří.
To, co je dostupné v jednom kraji, může být a i často je v jiném nedostatkové zboží. ![]()
Navíc mi ohledně takových situací přijdou pokrytecké diskuze, kde se uplatňuje dvojí metr. ![]()
Co tím chci říct?
Jen to, že vážně nechápu tohle jednání. Obouvání se do lidí v těžké životní situaci. Kolikrát má toho člověk naloženo dost bez toho, aby za každou cenu někde dělal. A co zvládne jeden, nemusí zvládnout druhý. ![]()
Děkuji, že jste mě vyslechli. Mám menší depku. Mám zase nemocné dítě a sama prodělávám zase další infekční onemocnění. ![]()
Můj bratr je postižený. Nutná péče 24/7 a nikdo mojí mamce nikdy neříkal, aby šla do práce.
Takže spíš se asi zamyslet, jakými lidmi se obklopuješ a necháš se ovlivňovat, když tě to tak žere…
@Alexandria Nixia
Pokud Ti to tak vyhovuje a necítíš se nenaplněná, ta za mě naprosto v pořádku. A když budeš chtít, vždycky se dá dělat něco bokem. Moje kamarádka maluje lidem obrazy podle fotky, další péče cukroví.
Presne tak, mas kolem sebe spatne lidi. Rid se podle sebe a ne ostatnich. Oni tvuj zivot neziji a ani si to nedovedou predstavit. A jak uz tu nekdo napsal, vse muze mit i klady a ty si muzes delat bokem neco, o te bavi a naplnuje a nebo treba se neco ucit ci studovat.
@Alexandria Nixia píše:
Jako reakce na jinou diskuzi…Víte, docela často se setkávám s názory, že bych měla pracovat. I když jsem sama na těžce postižené dítě bez podpory rodiny ve formě hlídání. To, že mám sama zdravotní postižení a problémy nemluvě.
Jsem unavená z těch názorů, že bych někde měla za každou cenu pracovat na plný/zkrácený úvazek.
Péče mě značně vyčerpává psychicky a moje nemoc zase fyzicky.
Štve mě to, protože znám plno mladých lidí, co si berou veselé ID užívají si života a nikdo je do práce nežene.
A já, když nejsem v práci tak je to špatně.
Prej výmluvy. Jasně, ale ne každý zaměstnavatel touží po neustále nemocné samoživitelce s postiženým dítětem.
Ne každý pracák si umí s vámi poradit. A co si budeme povídat. Často fungují ohledně práce jenom na to, aby vám dali razítko a vypakovali ze dveří.
To, co je dostupné v jednom kraji, může být a i často je v jiném nedostatkové zboží.
Navíc mi ohledně takových situací přijdou pokrytecké diskuze, kde se uplatňuje dvojí metr.
Co tím chci říct?
Jen to, že vážně nechápu tohle jednání. Obouvání se do lidí v těžké životní situaci. Kolikrát má toho člověk naloženo dost bez toho, aby za každou cenu někde dělal. A co zvládne jeden, nemusí zvládnout druhý.
Děkuji, že jste mě vyslechli. Mám menší depku. Mám zase nemocné dítě a sama prodělávám zase další infekční onemocnění.
Co od te diskuze čekáš?
To ti rikaji lidi osobne? Asi ne, co, jen ti to tady pisou anonymni hrdinky, co bouchaji petiletku a v tvoji situaci nikdy nebyly
.
Nejde mi sem vložit příspěvek. Prý vulgarity a sprostá slova.
Kdo je najde, dostane zlatého bludišťaka ![]()
@Alexandria Nixia píše:
Nejde mi sem vložit příspěvek. Prý vulgarity a sprostá slova.Kdo je najde, dostane zlatého bludišťaka
Treba je to o tom, že ai to moc bereš. Me je úplně fuk, co si mysli nejaka zdejsi uzivatelka myslí o tom, jak bych měla pracovat.
Jinak ty sprosty slova maj nastaveny blbě. Já ani nemuzu napsat, ze moje dítě chodí do seku.ndy
![]()