Snažit se za každou cenu

1794
9.12.22 20:11

Snažit se za každou cenu

Jako reakce na jinou diskuzi…

Víte, docela často se setkávám s názory, že bych měla pracovat. I když jsem sama na těžce postižené dítě bez podpory rodiny ve formě hlídání. To, že mám sama zdravotní postižení a problémy nemluvě.

Jsem unavená z těch názorů, že bych někde měla za každou cenu pracovat na plný/zkrácený úvazek.

Péče mě značně vyčerpává psychicky a moje nemoc zase fyzicky.

Štve mě to, protože znám plno mladých lidí, co si berou veselé ID užívají si života a nikdo je do práce nežene.

A já, když nejsem v práci tak je to špatně. :roll:

Prej výmluvy. Jasně, ale ne každý zaměstnavatel touží po neustále nemocné samoživitelce s postiženým dítětem.

Ne každý pracák si umí s vámi poradit. A co si budeme povídat. Často fungují ohledně práce jenom na to, aby vám dali razítko a vypakovali ze dveří.

To, co je dostupné v jednom kraji, může být a i často je v jiném nedostatkové zboží. :nevim:

Navíc mi ohledně takových situací přijdou pokrytecké diskuze, kde se uplatňuje dvojí metr. :roll:

Co tím chci říct?

Jen to, že vážně nechápu tohle jednání. Obouvání se do lidí v těžké životní situaci. Kolikrát má toho člověk naloženo dost bez toho, aby za každou cenu někde dělal. A co zvládne jeden, nemusí zvládnout druhý. :nevim:

Děkuji, že jste mě vyslechli. Mám menší depku. Mám zase nemocné dítě a sama prodělávám zase další infekční onemocnění. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.12.22 20:21

Můj bratr je postižený. Nutná péče 24/7 a nikdo mojí mamce nikdy neříkal, aby šla do práce.
Takže spíš se asi zamyslet, jakými lidmi se obklopuješ a necháš se ovlivňovat, když tě to tak žere…

• Citovat
  • Upravit
8435
9.12.22 20:25

@Alexandria Nixia
Pokud Ti to tak vyhovuje a necítíš se nenaplněná, ta za mě naprosto v pořádku. A když budeš chtít, vždycky se dá dělat něco bokem. Moje kamarádka maluje lidem obrazy podle fotky, další péče cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.12.22 20:29

Presne tak, mas kolem sebe spatne lidi. Rid se podle sebe a ne ostatnich. Oni tvuj zivot neziji a ani si to nedovedou predstavit. A jak uz tu nekdo napsal, vse muze mit i klady a ty si muzes delat bokem neco, o te bavi a naplnuje a nebo treba se neco ucit ci studovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.12.22 20:31
@Alexandria Nixia píše:
Jako reakce na jinou diskuzi…

Víte, docela často se setkávám s názory, že bych měla pracovat. I když jsem sama na těžce postižené dítě bez podpory rodiny ve formě hlídání. To, že mám sama zdravotní postižení a problémy nemluvě.

Jsem unavená z těch názorů, že bych někde měla za každou cenu pracovat na plný/zkrácený úvazek.

Péče mě značně vyčerpává psychicky a moje nemoc zase fyzicky.

Štve mě to, protože znám plno mladých lidí, co si berou veselé ID užívají si života a nikdo je do práce nežene.

A já, když nejsem v práci tak je to špatně. :roll:

Prej výmluvy. Jasně, ale ne každý zaměstnavatel touží po neustále nemocné samoživitelce s postiženým dítětem.

Ne každý pracák si umí s vámi poradit. A co si budeme povídat. Často fungují ohledně práce jenom na to, aby vám dali razítko a vypakovali ze dveří.

To, co je dostupné v jednom kraji, může být a i často je v jiném nedostatkové zboží. :nevim:

Navíc mi ohledně takových situací přijdou pokrytecké diskuze, kde se uplatňuje dvojí metr. :roll:

Co tím chci říct?

Jen to, že vážně nechápu tohle jednání. Obouvání se do lidí v těžké životní situaci. Kolikrát má toho člověk naloženo dost bez toho, aby za každou cenu někde dělal. A co zvládne jeden, nemusí zvládnout druhý. :nevim:

Děkuji, že jste mě vyslechli. Mám menší depku. Mám zase nemocné dítě a sama prodělávám zase další infekční onemocnění. :oops:

Co od te diskuze čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.12.22 21:15

To ti rikaji lidi osobne? Asi ne, co, jen ti to tady pisou anonymni hrdinky, co bouchaji petiletku a v tvoji situaci nikdy nebyly :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
9.12.22 21:22

Nejde mi sem vložit příspěvek. Prý vulgarity a sprostá slova.

Kdo je najde, dostane zlatého bludišťaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.12.22 21:26
@Alexandria Nixia píše:
Nejde mi sem vložit příspěvek. Prý vulgarity a sprostá slova.Kdo je najde, dostane zlatého bludišťaka :mrgreen:

Treba je to o tom, že ai to moc bereš. Me je úplně fuk, co si mysli nejaka zdejsi uzivatelka myslí o tom, jak bych měla pracovat.
Jinak ty sprosty slova maj nastaveny blbě. Já ani nemuzu napsat, ze moje dítě chodí do seku.ndy :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová