Denní stacionář

Anonymní
28.11.22 19:32

Denní stacionář

Dobrý večer, byl tam už někdo?

https://www.psychosomatika-praha.cz/…y/stacionar/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9144
28.11.22 19:57
@Anonymní píše:
Dobrý večer, byl tam už někdo?https://www.psychosomatika-praha.cz/…y/stacionar/

Ahoj, nebyla jsem tam, ale velmi mě tenhle zaujal. Bohužel kromě psychosomatických problémů mám i poruchu osobnosti a prodělala jsem psychózu, což tam uvádí jako kontraindikaci. Ještě je podobný stacionář na Psychosomatické klinice na Praze 6, tam mají i pobytový stacionář v Divoké Šárce a pak jeden v prostorách Psychosomatické kliniky. Tam jsem byla na pohovoru, ale taky mě nevzali, mají tam taky poruchy osobnosti a psychózy jako vylučovací kritéria. S čím se léčíš? Já bych do toho určitě šla. V té Tulsia klinice, jak tady dáváš odkaz na stacionář, tak znám 2 psycholožky, ale zrovna stacík nevedou, jen jsou na individuály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 20:07

@Lollitka zdravím, tak přeji hodně štěstí ať je vše ok :)!! Já mám právě panicke ataky a ocd. Tak nevím jestli mne tam vezmou

• Citovat
  • Upravit
9144
28.11.22 20:10
@Anonymní píše:
@Lollitka zdravím, tak přeji hodně štěstí ať je vše ok :)!! Já mám právě panicke ataky a ocd. Tak nevím jestli mne tam vezmou

Tak to tě možná vezmou, myslím, že i úzkostné poruchy tam berou, ale asi jsou nejvíc zaměření na tu psychosomatiku. OCD mám taky a PP jsem měla kdysi, já s tím byla na PCP (nyní NÚDZ) na KBT oddělení a bylo to tam moc fajn. Mají i 2 denní stacionáře zaměřené na KBT a na PP i OCD se specializují, já do NÚDZu letos kvůli OCD chodila na rTMS (magnetická stimulace mozku). Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 20:23

@Lollitka děkujiy budu taky držet palce 🌹

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.11.22 20:37

Hele to není marný tým - mají kapacity?

To bude skvělé na panické poruchy a podobné somatizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová