Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
chtěla bych se zeptat na názor ostatních, co se týká stránky Gianna Bellucci, popřípadě upozornit na svou zkušenost.
Před 3 týdny jsem objednávala na uvedeném e-shopu prádlo, platba samozřejmě ihned online kartou. Přišlo pouze potvrzení objednávky. Doklad o zaplacení nikde, ale peníze mi z účtu odešly.
Asi po dvou dnech mi psali automatický mail, že objednávka bude skrz technický problém o pár dní opožděně, ale to už je skoro tři týdny a od té doby se zase neozvali, psala jsem jim zprávy přes mail, Facebook i instagram, ale na žádný mi nikdo neodpověděl. S penězi, které jsem jim zaplatila, se pomalu loučím.
Máte některá podobnou zkušenost? ![]()
Ahoj, mám to stejně, 6.12. objednáno, zaplaceno, zatím stále nic😁 Původně mělo být 8.12. doručeno. Stejná komunikace jako u tebe, údajné technické problémy a zpoždění na expeditu.
Včera jsem jim psal email, odpověď do půl hodiny z jiné adresy, že se omlouvají za zpoždění (opět na expeditu) odeslání prý za několik dní 😆 Vše nasvědčuje na podvodný e-shop, ta komunikace je hodně divná, ale nikde jsem žádný info nenašel, seš první o kom vím, že to řeší. Hezký stránky a zboží mají, to musim pochválit, vypadalo to seriózně 😁Počkám do zítra a platbu zkusím vyreklamovat přes banku…
Ahoj, tak dnes odesláno, trvá jim to, ale je to férový e-shop 👍 🙂
Taky mi dnes došel e-mail, že bylo odesláno. ![]()
Každopádně měsíc čekat na odeslání zásilky je dost extrém.
Zatím není důvod jásat, nevim jak u tebe, ten můj link na trasování zásilky je stále neaktivní, když zadám číslo do vyhledávače pošty, tak je jen podána žádost na balík, zatím nikdo nic neodeslal, ale třeba to stihnou ještě letos dodat 😆
Byla jsem teď v kontaktu se slečnou, která řešila stejnou situaci jako my a balík ji v týdnu došel. Takže snad dojde i nám.
Když už čekám měsíc, tak i kdyby to přišlo až v lednu, tak to přežiju. Každopádně znovu už objednávat určitě nic nebudu
To já taky ne, tenhle přístup nechceš, jsem zvědavej na kvalitu a hlavně jestli to přítelkyni sedne, snad jo už se vyznám, vracet to nebudu😄
Zůstanu věrný loungeunderwear.com, v akci super ceny, perfektní komunikace a rychlost doručení
Ahoj! Chci se zeptat, došly vám nakonec balíčky? A jak jste byli spokojení s kvalitou? Chtěla bych objednat, ale když to čtu, tak si nejsem úplně jistá. ![]()
Ahoj, zkušenost je maximálně pozitivní, můžeš být bez obav, objednal jsem u nich ještě 2×😀,ta první objednávka se fakt táhla, ani komunikace nebyla nic moc, na 100% problém před vánocemi.
Dálší objednávky doručené do 3 dní, komunikace na 1, kvalita zboží(materiál, šití)je perfektní, vypadá to skvěle, originální design prádla, přítelkyně je nadšená a já taky. Při akci 2+1 a registrační slevě bych řekl, že dobrá cena za sety. Jak funguje výměna, nebo vratka nevím, vše sedělo 😀
Boží moc díky!!! Takže já jdu objednat. Účet mi nepoděkuje, ale třeba někdo jo, až to ukážu.
![]()