Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdřív ale zajdi na psychiatrii a stabilizuj situaci vhodnými léky - pak je psychoterapie výrazně efektivnější.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Poradíte nějaký denny stacionář v Praze, který léčí panické ataky a ocd?? Děkuji
Ahoj, já bych doporučila denní stacionář v NÚDZu v Klecanech u Prahy, z Kobylis tam jede 15 minut autobus, mají 2 denní stacionáře pro úzkostné poruchy, jedou KBT, což je dle studií nejúčinnější terapie na úzkosti. Já tam byla hospitalizovaná kdysi na oddělení 1, které je taky zaměřené na KBT, mimo jiné jsem tehdy měla taky PP a OCD. PP jsem se zbavila, ataku mám výjimečně a neděsí mě, OCD mám pořád. Právě oni tam mají i různé výzkumy a tak. Já tam třeba letos dojížděla na rTMS (magnetická stimulace mozku), kvůli OCD.
Jinak jsem chodila na denní stacionář do Esetu, tam to bylo úplně o ničema vůbec se mi tam nelíbilo. Pak jsem chodila do VFN na DS Karlov, ten jsem nedokončila, protože mě z něj 2-krát poslali na hospitalizaci, ale jinak to tam bylo docela ok. Ale s PP a OCD bych tam asi úplně nešla.
Asi bych zkusila ten NÚDZ, ale pokud bys měla problém tam dojíždět, tak ještě Horní Palata, tam mě třeba nevzali a dost mě to mrzelo, protože se mi tam moc líbilo to prostředí. Nebo pak DS na Psychosomatické klinice na Praze 6, nebo na Tulsia klinice, též psychosomaticky zaměřené, ale věnují se i úzkostným poruchám.
Ahojte,
Jdu se na vás obrátit s řadou zda nevíte o nějakém dobrém denním stacionáři pro osoby s poruchou osobnosti hraniční typ. Chtěla bych někam docházet formou od rána do odpoledne. Koukala jsem na ESET kliniku ale když jsem viděla ty recenze tak nevím.
Znáte nějaký?
Dobrý den. Poradíte nějaký denny stacionář v Praze, který léčí panické ataky a ocd?? Děkuji