Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čekej no… Udělej si test, ale pokud vše bylo tak, jak píšeš, tak to bude spozdení z jiných důvodu
Ochranu jste použili více než 100%, těhotná nebudeš. Prostě jen nějaký výkyv v cyklu. Pro klid, zkus test, ze sexu 19.11. by musel být jasně pozitivní, což velmi jistě ale nebude
@xsaleen normálně používáme takovou ochranu. Pokaždé
Aale aby se spermie nedostali jiným způsobem. Ale to nevím
Tak si udelej test a uvidis…ale jednorazovy vykyv by nebyl nic nenormalniho.
@Anonymní píše:
@xsaleen normálně používáme takovou ochranu. Pokaždé
Aale aby se spermie nedostali jiným způsobem. Ale to nevím
Jako nějaký způsob teleportace? ![]()
klid uričtě nejsi těhotná… prostě máš zpoždění příznaky u zpožení stejné jako ranného těhotenství.. měla jsem i nevolnosti
@beruska9 test si momentálně dělat nemůžu. Jsem na dovolené a nemají tu drogerii ani nic takového
@Anonymní píše:
@beruska9 test si momentálně dělat nemůžu. Jsem na dovolené a nemají tu drogerii ani nic takového
No vidis, a hned mas mozny duvod zpozdeni. Nekomu to dela i zmena prostredi, stres kolem priprav fakt nebyl? To jsi stastna zena
Tak to holt nezbyva, nez pockat. ale jako otehotnet pri takovem kombu ochrany, to by byl fakt pomalu zazrak
@beruska9 já bych šel na jisto s takovou ochranou jedině anál ![]()
To si nemůžou s takovým šílenstvím před ani užít ![]()
@Anonymní píše:
To jsi někde mimo civilizaci?
@JiříkMazlík užíváme si to normálně jako všichni
co by jsme si na tom neměli užít? ![]()
Tak já ti můžu maximálně poradit s tím, jak se píše zpoždění ![]()
Dobrý den. Potřebuji radu myslíte že bych mohla být těhotná, když sex byl naposledy 19.11 a použili jsme kondom+pharmatex +přeruška. Včera mi měla přijít menzes, ale nepřišla. Bolí mě po stranách prsa jako vždycky před menzes aji mam občas mírné bolesti jako pri menzes. Ale stále nikde. Mám ji dost pravidelnou někdy 1 den spozdeni ale přijde hned druhý den ráno.
Mám strach a nevím co dělat. Stres jsem neměla a mám normální stravu. Prosím o radu děkuji.