Vitamín AD!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7461
4.10.06 12:05

Vitamín AD!

Chtela bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s podáváním vitamínu AD. My ho dáváme od pondělka a holky se mi od té doby pořád kroutí, vypadá to, že mají nějaké bolení bříška. Taky mají buď úplně tuhou stoličku, kterou mají problém vytlačit nebo zase řídkou hodně často a trochu.Trvá to celé dny i noci, od té doby jsme vlastně skoro nespali. Nevím, jestli to může s tím vitamínem souviset. Nevíte někdo? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
4.10.06 12:25

A kolik ho dáváš? Malá je narozená v březnu, a dostává každý den 2 kapky. Ideální je to prý na lžičku s mlíčkem, to jsem dělala do 6 týdnu, teď už kapu normálně do pusy :oops: Ale jinak žádný problém nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.06 12:35

ahoj

my taky dávali ADčko - myslím že taky 2 kapky denně - (jen malý zlepšovák který jsem tu vyčetla - kapala jsem to přímo na bradavku před kojením:o) přímo do pusinky se nedoporučuje kdyby se náhodou stalo a polámalo se kapátko, tak aby se mimčo nepředávkovalo:o)

Jinak co zkusit na den dva vy:,–(it a sledovat???? i když teda nevím jestli je to z těch kapek..... Michal začal kolikovat až ve 3 týdnech… ale tuhá stolička by snad bejt neměla…

moc jsem neporadila co:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
4.10.06 13:08

My zatím dáváme 1 kapku denně do mléka,odstříknu trochu mléka na lžičku, tak s tím. DR říkala, že uvidíme, co to udělá. Už tohle mě zarazilo, takže jsem si říkala, že je možné, že je to z toho. V letáku píšou, že u dětí jsou možné průjmy nebo zácpa…já nevím.Holčičky mají měsíc, jsou nedonošené, mají necelé 2,5 kg. Je hrozné dívat se, jak se 24 hodin trápí a kroutí. Teď mi po dlouhé době obě usnuly…Kamarádka z porodnice mi taky říkala, že má pocit, že vždycky když to synovi dá, tak se jí kroutí. Ale ne celý den.Ještě počkám do zítřka a uvidíme. Vy:,–(it to sama nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niojpojio
27.2.12 14:07

vim, že to je už hodně staré, ale odpovídám kdyžtak dalším, kteří by měli stejný dotaz. Stavy, ktere popisujete, odpovídají předávkování vitaminem a nebo d

(Přípravek je obvykle dobře snášen, ale při předávkování se mohou vyskytnout následující projevy: popraskání a krvácení ze rtů, suchá kůže s olupováním pokožky, rozšíření rohové vrstvy kůže, lámavost nehtů, zvětšení jater, otoky a bolesti kloubů.
Zácpa nebo průjem (častější u dětí), bolesti hlavy, ztráta chuti k jídlu, kovová chuť v ústech, sucho v ústech, únava a slabost, nevolnost a zvracení, žízeň, vypadávání vlasů.
Bolesti v kostech, zakalená moč, vysoký krevní tlak, zvýšená citlivost na světlo, častější močení zvláště v noci, poruchy srdečního rytmu, svědění kůže, bolesti svalů, bolesti žaludku, hubnutí.
Při případném výskytu nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí se o dalším užívání přípravku (podávání dítěti) poraďte s lékařem.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure