Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Davam od narozeni misto vigantolu- ten male zpusobuje bolesti bricha. je vhodny od narozeni, napsala mi ho dr
Swanson je dobrý, z USA se dá objednat i už přímo pro děti, ale je to jedno. Jinak já dávala jiný kapičky, normálně se dají objednat v lékárně nebo na internetu, modrá krabička, vitamin D pro děti se to přímo jmenuje.
Mne ho taky doktorka schvalila, rikala, ze Decko je porad Decko. Davam male asi od peti mesicu veku.
Ahoj muzete mi prosim nekdo napsat jaky je rozdil od firmy swanson mezi temito kapkami??
mam 7 m dceru ze zacatku ji vadil vigantol koupila jsem jamieson baby d jenze vadil ji taky bylo leto a ja se rozhodla ndavat nic jenze ted prece jen zacina zima slunicka min a tak jsem chtela znovu zacit dcera krasne vecer usina sama je ze tri dny podavame kapky a katastrofa myslim ze ji bricho neboli ale je desne neklidna a od sedmi do deviti doslova rve to nikdy nedelala a jedine co se zmenilo je podani kapek a tak chci zkusit jeste swanson jenze teda jako nejak nevim ktere obe maji totiz v kapce 400 IU… navic tedy jsou v cr nedostupne a primo na strankach americkeho swansonu nejdou poslat do cr poradite odkud by se dali poslat??