Vitamín D Swanson

2515
9.5.15 21:33

Davam od narozeni misto vigantolu- ten male zpusobuje bolesti bricha. je vhodny od narozeni, napsala mi ho dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1172
9.5.15 22:29

Swanson je dobrý, z USA se dá objednat i už přímo pro děti, ale je to jedno. Jinak já dávala jiný kapičky, normálně se dají objednat v lékárně nebo na internetu, modrá krabička, vitamin D pro děti se to přímo jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.5.15 22:29

Mne ho taky doktorka schvalila, rikala, ze Decko je porad Decko. Davam male asi od peti mesicu veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
29.11.15 22:28

Ahoj muzete mi prosim nekdo napsat jaky je rozdil od firmy swanson mezi temito kapkami??
mam 7 m dceru ze zacatku ji vadil vigantol koupila jsem jamieson baby d jenze vadil ji taky bylo leto a ja se rozhodla ndavat nic jenze ted prece jen zacina zima slunicka min a tak jsem chtela znovu zacit dcera krasne vecer usina sama je ze tri dny podavame kapky a katastrofa myslim ze ji bricho neboli ale je desne neklidna a od sedmi do deviti doslova rve to nikdy nedelala a jedine co se zmenilo je podani kapek a tak chci zkusit jeste swanson jenze teda jako nejak nevim ktere obe maji totiz v kapce 400 IU… navic tedy jsou v cr nedostupne a primo na strankach americkeho swansonu nejdou poslat do cr poradite odkud by se dali poslat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí