Vitamíny na podzim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
19.9.12 20:52

Vitamíny na podzim

Ahoj mamky, mám 13 měsíční holčičku a stále kojím. Teď když jsou venku takovýhle nečasy, přemýšlím, že bych začla brát nějaký vitamíny, abych nechytla nákýho bacila.. Nemohla byste mi některá doporučit, který vitamíny na podporu imunity by byly nejlepší?? :) A když jsem u těch vitamínů, mohla bych už i malé nějaký dávat? Předem děkuji za odpovědi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
19.9.12 21:02

Třeba Marťánky - sirup jsou od jednoho roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.9.12 21:04

AHoj,
pro dospělé je toho velká spousta, mnohdy stačí brát pravidelně Céčko. Pro malou - byla jsem velmi spokojena s multi-sanostolem. Ale počkala bych, až začnou opravdové plískanice a hrozby epidemií. Teď se mi to, osobně, zdá ještě brzy brát nějakou podporu.
No a pak je ještě pro nás dopěláky - chilli, kyselé zelí, česnek, večerní samba a rumba s partnerem… :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.9.12 21:06

Holky děkuju vám :)
Já už si pro sebe něco koupim tedko. Pro malou ještě tak ten měsíc dva počkám, ale určitě jí taky ty vitamínky koupim.. :) A ten multi-sanostol, to je taky nějakej sirup? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.9.12 21:08

Jj sirup, tady máš popis http://www.lekarna.cz/…sir-1x300gm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.9.12 21:11

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.9.12 21:16

Holky a můžou se ty vitamíny pro malou brát dlouhodobějš?? Já nevim třeba ty 3-4 měsíce přes tu zimu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.9.12 21:19

Ahoj, můžeš, pak je ale vysaď a vsaď na pestré a zdravé složení stravy, to vše už znáš. Ať se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.9.12 21:29

Ted na podzim jsou idealni hrusky, jabka, svestky, hrozno, burcak, rajcata, mrkev, jahody…ted toho plodi nejvic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.9.12 21:33
@mikitaa píše:
Ted na podzim jsou idealni hrusky, jabka, svestky, hrozno, burcak, rajcata, mrkev, jahody…ted toho plodi nejvic :-)

Přesně tak, „švestičky“ z vlastních zahrádek vstřebáváme nejlépe. Mno, zásadně nesouhlasím s prohibící - švestička v tekutém stavu a hrozno ve stejném jsou evidentně, v přiměřeném množství, lékem a prostředkem k dlouhověkosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.9.12 21:40

Ahojky holky jen se chci optat, jaky vitaminky davate detem???Mam syna 17mesicu ma, a napadlo me ze bych mu koupila nejaky vitamnky na zimu, nebo i ted nekdy, ale jeste neni takove pocasi sileny .Jen se chci optat jaky tak davate a jak casto jeden denne a kazdy den??A kolik tak stoji???A ktere jsou nej nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.9.12 21:45

Tak švestky teda malá miluje i hrozny a banány akorát teda jablka jí moc nejedou :D :) ona je vůbec jedlík.. ;) dneska měla špenát s králíkem a br. knedlíkem ( samozřemě baby verze) :D :)A zblajzla to všecko.. :) takže všeobecně asi platí čím víc ovoce a zeleniny tím líp, co? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.12 08:43

Tak mě ty umělé vitamíny nesmí přes práh. Takže u nás se jí hodně ovoce, česnek a hlavně téměř každé ráno lžička medu. Naposled jsem nemocná byla někdy na střední a kluk (21 měsíců) ještě nemocný nebyl.

• Citovat
  • Upravit
1000
20.9.12 22:27

@lucenka Lžička medu? Na imunitu? To zní dobře. To ovoce bereš kde? Odkdy dáváš česnek? Přiznám se, že se mi to jeví jako zázrak, abyste nebyli nemocní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.12 22:34

@terezn mno podle souseda včelaře je med na imunitu zázrak :)Ovoce máme nějaký ze zahrádky, ale pak milujeme mango a podobný tropický ovoce. A česnek jsme začala dávat do vývaru kolem roku a zhruba od 15 měsíců už ho zvládá v normálním jídle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex